prillid

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: prillid

Lugemata postitus Postitas mella »

Kui veidi udutab mingites aeglasemates kohtades, kannatab plastklaasiga prille krossiprillide all kasutada. Kui on oht kusagile kinni jääda ja higistada, siis aitab ainult seisma jäämine ja udu hajumine ilma katteprillideta. (krossis-enduros ei kannata nii kaua passida) Ilma katteprillideta ei kannata sõita, loobib katteprillid täis.

Kui sul silindrit silmadel pole, siis võid tavalisi läätsi proovida küll. Mine optometristi juurst läbi ja las mõõdavad su üle. MIna kasutasin ühekordseid läätsi. Lens optikast (Tondi selver) sai neid ka ilma retseptita ühekaupa osta, kuid ise vastutad,kui arstil käinud pole. (mingi 30-40kr paar)

Kui on silinder ka, siis aitab ainult kas eriläätsed (kallid) või laserlõikus.

Mina katsetasin kõikvõimalikud vahendid ja läksin lõikuse teed, sest sporti minu silmad ei kannatanud tooriliste läätsedega teha- nihkusid paigast.
Prillidega pidi kogu aeg hoog sees olema, muidu oli udu garanteeritud, kui vähegi higistasid.
Igasugu super-hüper ventikaga prillid on ainult raha raiskamine. See elektriline Smith ei kõlba ka.

Ainus, mis töötab, on kas peas püsiv lääts või laser.

mx77 kirjutas:

üks variant on läätsed, teine variant otsida parema tuulutusega prillid, kolmas variant on smithi väikese elektrilise ventikaga prillid (aga need on kallid).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”