krossika ost

Teema algataja
krissu606
Tsikkel: Kawasaki kx 450 f

Re: krossika ost

Lugemata postitus Postitas krissu606 »

[quote="ifka"][/quote]
Tere,aga kas ma käigukasti võin siis valada poolsünt.autoõli ja mootorisse ostaksin siis täissünt. krossiratta õli?Ja ma ei saa nagu sellest aru,et kuidas käigukasti õli saab sidurit libisema panna,kui sidur asub paremal pool,kus on mootoriõli? :shock: Selle kolinaga on nii,et olen youtubest kuulanud neid videosid ja tundub,et teistel samasugune hääl,näiteks see: ,eriti hästi on kuulda kui ta kaameraga krossika eest mööda läheb. :) Mul teeb seda häält natuke nagu kiiremini,aga mul on ka ühikäigupöörded kõrgemad.Klapid on jutujärgi titaanist.Õhufiltrit hooldan peale igat sõitu(esmalt pesen bensuga ja siis fairyga ja õlitan motorexi õhufiltriõliga),tõsi,talvel küll harvemini.Tallinnasse ma väga tihti ei satu.Sidurikorviga olen uurinud,siis bikeman motopood pakub kõige paremat hinda:5500.- on sidurikorv,südamik,sidurikettad ja vahekettad(pro-x i tooted).Eks pean raha koguma,ehk saan kevadeks korda asja. :?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”