Soovitage algajale mootorratast
Re: Soovitage algajale mootorratast
Sellega sa liigse jõu või kaalu pärast küll kohe külili ei käi. Veidi ehk kannatab see sinu esialgne ökonoomsuse nõue aga ega ta nüüd hullult rüübata ka ei tohiks. Sellist ratast ju tahtsidki. Pole pabistada midagi, kui külili käid, oleks külili käinud ka mõne võrriga. Kaitserauad muretse muidugi, kasvõi kui alguses õnnestub sul see ratas kuidagi väikese hooga või kasvõi seisupealt külitsi lasta. Eneseuhkus kannatab, ratas nagu enne ja ise oled targem ka suurematel kiirustel. Muidugi see on küll väga kahtlane värk, et kubatuuri kohta küsisid Hea siis, et kogematta mõnd ligi tonnist baiki ligi ei võtnud. Oma jõumomendi jaotuselt tunduvad sportrattad alustajale palju ettearvamatud.
Juhtuda võib muidugi igasugu asju. Just eile paigaldasin signalisatsiooni. Ratas ütles mulle "please, drive safely" ja sõitis ise mulle jala peale külili. Tegu siis mingitsorti rääkiva ja puldist käivituva alarmiga. Sellise iroonitsemise peale ma signal enam rääkida ei lase, las piiksub ja vilgutab. Auk on jalas ja väga lõbus pole, juhtuda võib ka ilma sõitmata aga ikka omast rumalusest. Ühendasin ühe juhtme valesti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.