Soovitage algajale mootorratast

roheline lõvi
Tsikkel: Honda Deauville

Re: Soovitage algajale mootorratast

Lugemata postitus Postitas roheline lõvi »

BaltarWithSix kirjutas:

Ok olen veel teisi teemasi lugenud et milline võiks olla algaja mootorratas jne. Tundub et käin kohe külili siis oma uue tsikkliga kuna algajale vist vähe suur. Või mis te arvate? Vaatasin tsikkli paberitest et ma olen nüüd neljas omanik ja kõik esimesed 3 omanikku olid 50-60 aastased. Mina 26 :)
Aga ma ei kahetse ostu, leian et tuleb osta ikka tsikkel mis meeldib :) Ootan täiega hooaja algust juba! Kaitseraud on juba tellitud...

2008 sügis tegin load (vaevaga...). ilmselt sõiduõpetajad arvasid, et vaevalt ma üle rolleri sõitma hakkan. 2009 sõitsin suzuki savagega 650. sügisest 2009 intruder m800ga. hirm oli küll, et kas saan hakkama. a valikut polnud, meil abikaasaga kahepeale ratas ja pilk ja mõte kiskusid temal üsna kohe suurema poole. külili (kraavi) sõitsin hoopis savagega. olen tasakulgeja ja valikuga väga rahul. a, keegi siin soovitas lisakoolitust. tegin läbi moto-survivali lisakoolituse ja ütlen ausalt, kasu oli vägev. tänud õpetajatele. (w) kahe päevaga sain rohkem kui õppesõitudel koolis. sa oled mees ja 26. ma naine ja vanem. pole küsimustki, et toime tuled. :) teed lumest puhtaks ja toredat kulgemist!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”