Raskele endurole rehviotsing
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
Re: Raskele endurole rehviotsing
Kuna viimased hooajad on sõiduks olnud suuremalt jaolt kruus ja pehmema poole(gaasitrass, rapla virtsu raudteetamm, männiku jne) ja asfalti nii vähe kui võimalik, ning kahjuks ei ole olnud veel võimalik võrrelda kõiki saadaolevaid raskeenduuro rehve siis kõigi kohta rääkida ei saa, aga proovitud on Karoo(lärmakas ja kulub kiiresti), K60( ) ja hetkel E -09(hea hind, kuid reisi jaoks veidi lühike eluiga), ning võrdluseks ka tuttavate e-08 nähtu ja kogetu, siis minu kogemusel on K60 üks universaalsemaid rehve ja selle juures hea pidamise/läbivusega(erinevatel pinnastel), ning kulumis kindlusega, ainult hind on läinud kõrgeks(minu jaoks)!
Ka E-07 on päris hea läbivusega, aga vastupidavuselt jääb K60 le alla(mustri sügavus algselt väiksem).
K60 puhul oleneb väga palju ka rehvi laiusest(mida laiem seda sügavam muster), 130 laiusel rehvil e-07 ees eelist ei ole!
Kokkuvõtteks on minu arust E-08 "enduro" slikk (töötab hästi ainult soojana ja ligasemal pinnal sama tõhus kui touring tänava rehv) :twisted:Ainuke pluss minu silmis on vastupidavuse ja hinna suhe!
kõik ju oleneb tripi teekattest, ilmast, kilometraasist jne.,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.