Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
madjs kirjutas:cool200 kirjutas:madjs kirjutas:Kui ennast mõni sabas sõitja häirima on hakkanud siis olen näidanud paremat suunda. Päevasel ajal tegelt ei häirigi, pimedal ajal olen üritanud sabas kulgejatest lahti saada, kuna lähedal sabas tiksuv masin kipub pimestama läbi peeglite. Kui suuna näitamine ei aita, siis vast aitab kerge sõidu aeglustamine või kiiruse tõstmine. Kui ikka sabas siis olen korra isegi seisma jäänud, endal mõttes juba väike vestlus, et mis mureks? Aga see polnud vajalik, peale tuntavad hoo maha võtmist möödus lõpuks.
tegelikult ei maksa sääsest elevanti teha. mu oma ema sõidab autoga ja ta kardab möödasõitu teha--sõitku siis eesmine kui aeglaselt tahes
No sellist vastust ma siia ootasingi
Su mammi on siis paras kupataja kes ei julge sooritada möödasõite? Kuidas ta muidu mulle sappa peaks imema kui liigun enamuse ajast +10+20 manteel, linnas üritan liikuda sama tempoga nagu teised. Ja tänu sellele vastusele võite korraliku kreisae käima tõmmata kui soovi
kui +10 +20 siis ju asi selge--vend tahab kiiremini edasi saada ja sina maksad trahvid