Baikerite app neile, kes teele jäänud

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Baikerite app neile, kes teele jäänud

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

mella kirjutas:

Ma pakun, et ka selle appil ei saa meie maal erilist edu olema juba eestis olevate kasutajate potentsiaalset arvu silmas pidades.
Mina ei registreeru juba puhtalt seetõttu, et pole teiste asi, kus ma parasjagu olen ning sõitma minekul unustaks niikuinii registreeruda või registreerumist lõpetada. Ja ma ei kujuta ette, et lubaks tarkvaral omatahtsi toimetada ja mu käimisi netti saata. Nagu moodne variant Facebookist a la "läksin vanni".

macintosh kirjutas:

Ma olen ise tegev interneti/mobiilindse/tarkvara sektoris/äris (whatever) ja tunnen seda üsna põhjlikult. Sedasorti rakendustel on tulevikku, kui nad on korralikult ja läbmõeldult tehtud. Kõiki ülaloetletud asju/võimalusi on üsna lihtne saavuta erinevaid olemsolevaid lahendusi kasutades aga vaevalt neil mingit edu saab olema.

Ega see pidevalt sinu asukohta ei peili kui sa ei taha.
Saad ka lihtsalt end abi osutajana kirja panna kui tahad. See, et pidevalt registreerud, et läksid sõitma on sinu oma asi.
Ma ka arvatavasti enamus ajast seda omadust ei kasuta. Kui tahan siis regan sisse ja kutsun kaaslasi.
Valikuvõimalus on võtmesõna

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”