Baikerite app neile, kes teele jäänud

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Baikerite app neile, kes teele jäänud

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Kerge skepsis valdab mind. Eesti on pagana väike. Ja reeglina on tehnika ikka niipalju korras, et ei jää tee peale. Ehk kui keegi käib kusagil Alutagusel metsas mürramas ja seal ennast ära lõhub... Ise pole kunagi rattaga tee peale jäänud (no ok, sõidan vanaraudadega, neil kogu aeg miskit logiseb, aga koju jõuad alati). Selle üksiku korra 10 aasta jooksul toob sõber ka 150 km tagant käruga ära. Ma ei tee asja maha, aga ma pole kindel, et selle asja käigushoidmiseks jätkub kandepinda. Algul on huvilisi, hiljem enam ei viitsita ja sinna see jääb... Paljude elektrooniliste vidinatega läheb nii. Mul pole küll nutitelefon, aga võimaldab seda kõike. Ainult ma ei oska seda niikuinii sellisena kasutada - tegin kunagi selgeks, aga olen unustanud (no polnud järelikult vaja) ja uuesti enam ei viitsi. Mingis vanuses kaob huvi paljude nuppudega multifunktsionaalsete ja kapriissete asjade vastu ja hakkad hindama lihtsaid asju, mis töötavad, töötavad, töötavad ja rikki ei lähe ja ei vaja pidevat seadistamist. Ehk: - millalgi muutume kõik "vana kooli" meesteks.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”