Saab kusagil teha 1-päevast liikluskindlustust
Moderaator: Moded
-
BaltarWithSix
Teema algataja - Postitusi: 45
Saab kusagil teha 1-päevast liikluskindlustust
Tsikkel oli remodnis ja seal läks nii kaua. Nüüd mul liikluskindlustus ei kehti enam ja vaja tsikkel talveperioodiks maale viia. Vaja oleks teha liikluskindlustus 1 päevane aga siiamaani olen netis leinud et miinimum on 1 kuu.
Re: Saab kusagil teha 1-päevast liikluskindlustust
BaltarWithSix kirjutas:Tsikkel oli remodnis ja seal läks nii kaua. Nüüd mul liikluskindlustus ei kehti enam ja vaja tsikkel talveperioodiks maale viia. Vaja oleks teha liikluskindlustus 1 päevane aga siiamaani olen netis leinud et miinimum on 1 kuu.
Näiteks:
Teeliikluses osalemiseks tuleb lisaks lepingule osta liikluskindlustuse poliis, mida on võimalik osta üheks päevaks kuni 12 kuuks. Tavapoliisi kaasas kanda ei ole Eestis liiklemiseks kohustuslik.
https://www.iizi.net/Liikluskindlustus_uldiselt
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Üldiselt on need ühe päevased kindlustused niivõrd kallid, et tasub ikka pikemaks ajaks teha, siis see peatada ja kevadel uuesti jätkata. Kohapeal saab teha neid päevaseid. Kui aga keegi teab kus soodsalt ühepävast teha saab, siis andku teada.
-
makuke
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Kunagi 9.oktoobril tegin 1 päevaks kindlustuse, mis oli 315 kr. hiljem avastasin, et kuu oli 340.- ![]()
-
BaltarWithSix
Teema algataja - Postitusi: 45
BaltarWithSix kirjutas:ok, palju trahv on ilma kindlustuseta sõitmisel?
Kolm aastat tagasi sain 600.- ja polnud ühtegi kehtivat all.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
makuke kirjutas:Kunagi 9.oktoobril tegin 1 päevaks kindlustuse, mis oli 315 kr. hiljem avastasin, et kuu oli 340.-
Oleksid kuuks ajaks kindlustuse teinud ja teisel päeval ära katkestanud, oleksid üle 320 eegu tagasi saanud. ![]()
-
Schizo
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
asixmer kirjutas:Üldiselt on need ühe päevased kindlustused niivõrd kallid, et tasub ikka pikemaks ajaks teha, siis see peatada ja kevadel uuesti jätkata. Kohapeal saab teha neid päevaseid. Kui aga keegi teab kus soodsalt ühepävast teha saab, siis andku teada.
Mina tean kindlustustädilt sellist juttu, et mingi uus seadus ja bla-bla, aga et nüüd ei ole vahet, kas teed 1 päevaks või üheks kuuks, maksab sama palju. St et kui tahad nädalaks teha, siis kuu maksumuse jagad ära päevade arvuga ja korrutad 7mega. Ergos on vähemalt nii. Vend tegi Ford Probe'le ning oli mingi 0.50 € päev.
mina tean sedasi:
sõidukile NX12 näiteks vormistatakse kindlustusleping--mis yldjuhul kehtib aasta.
nyyd maksma hakkad kokkuleppe kohaselt--palju sul vaja on.
näiteks et talvekuude eest ei maksa--maksmine on peatatud (emaili teel tehtud ytluse-avalduse põhjal)--kuid leping ju ikkagi on.
siit järeldub et ka 1 päevaks saaks maksta ja ylejäänud päevade kohta teed avalduse et ei sõida-ei kasuta aparaati, kuid leping kehtib.
![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.