kapten kurru-nurru-vutisaarelt soovib ratast osta
Moderaator: Moded
kapten kurru-nurru-vutisaarelt soovib ratast osta
Nii selline juhus siis, et panin ratta müüki (http://www.auto24.ee) ja sain järgmise kirja:
Hello,
My name is Capt.Jim Zulu I want to buy your bike. Please get back to me with your last price and information abut the bike Very urgent.
You can contact me my email address: captjzulu@live.com
Best regards
Capt.Jim Zulu
Esmast infot ostja kanditaadi kohta otsisin googeli vahendusel aga ei midagi. Kas kellegil on olnud kogemusi selliste kapten suuludega?
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: kapten kurru-nurru-vutisaarelt soovib ratast osta
kapten Suulu on küllaltki noor baiker, sai hiljuti A kati load, vist peale kolmandat ARKi eksamit. Aga sõita talle meeldib ja klient on ta kindlasti. Võta enne ratta näitamist maha parempoolsed suunatuled ja kiida ratast just tema saarele sobivaks, sest seal on vasakpoolne liiklus. Arvatavasti on kapten Eestis käimas, seoses õppustega. Müü ratas ära, raha küsi sullis ette ![]()
Üks neeger lubas mind eile interpoli ja hui teab kuhu veel anda, tema "maksis" mulle raha paypali kaudu ära, aga tema pole telefoni kätte saanud
Varsti vist kinni minek ![]()

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Andrea
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Mulle saatis see sama konn ilmselt samasisulise kirja. Mängin kaasa esialgu ![]()
no minu kaasa mängimine mõni aeg tagasi lõppes seal maal, kus mängu tuli western union transfer. sealt maalt tõmbasin pidurit.
Minu autot tahtis mingi meremees, kes on merel, aga soov oli osta canadas elavale isale
ilmselt olid mujalt maailmast kõik volvo v40'd otsa saanud, et pidi eestist otsima tulema ![]()
pole ilmselt raske arvata, et see "ostja" elab tegelikult minuga samas linnas... või vähemalt samas riigis.
Thanks so much for getting back to me and for concluding about selling
this item to my Dad, I really appreciate it, I am going to transfer
the money into your account right now but before I do that I will like
to add the sum of 1000 euros to the amount I promise to offer you and
I will like to know if you would help me to transfer it to my shipping
agent via western union money transfer .....I would be very happy if
you would help me and I want you to get back to me with your reply so
I can transfer everything together and get back to you and as soon as
everything has been settled the shipping company will come pick up the
car.
-
Hardrocker
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Kuidas te ikka veel viitsite sellistele üldse reageerida
?
Western Union on juba selge märge, et tegemist on ruberoididega. Neil nimelt see enimlevinud huiamise viis.
-
zx12r
Hardrocker kirjutas:Kuidas te ikka veel viitsite sellistele üldse reageerida
?
Mis viga, täitsa lõbus ju tööpäeva lõpus, kui muud tegemised tehtud, mingi Nigeeria kutiga kelbast ajada. Nad vähemasti õpivad keelt ja äriajamist seejuures, seega panus arenemata maade arengusse meie poolt!
-
zx12r
-PitBull- kirjutas:Üks neeger lubas mind eile interpoli ja hui teab kuhu veel anda, tema "maksis" mulle raha paypali kaudu ära, aga tema pole telefoni kätte saanud
Varsti vist kinni minek
Hahahaa, kirjuta, et sa kahetsed ja kohe kannad üle! Kandku ta ainult konto avamise summa 5 $ üle aadressil 012000552100 Türisalu Pank
Varsti tuleb mailile teade, et teie Türisalu Panga kontole on ülekanne tehtud ![]()
-
saintgeorge
- Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
- Tänanud: 3 korda
Capt.Jim Zulu on hull motohuviline,soovib minu ratast ka ära osta ![]()
-
udupeenike
- Tsikkel: ---
Mul oli kidraga sama lugu, et keegi oli ise "laeva" peal ja tahtis pojale sünnipäevaks osta. Ka huumori pärast saatsin ühe kirja vastu ning kohe taheti minu suure vaeva eest lisaks 300 euri maksta. ![]()
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Capt. Zulu-lt ka minu postkasti eile selline kiri saabus, et temal kiire ja tahab minu ratast osta. Peaks vist kasutama head juhust ratas veel hooaja lõpus hea hinnaga maha ärida
.
tehe siis kapteni elu lihtsamaks ja leppige üle andmiseks sama aeg ja koht kokku, saab kõik korraga kätte ![]()
kapten hakkab vist lennukikandjal kiirendusi korraldama ... ostab siin rattaid kokku ![]()
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 703 korda
- Tänatud: 462 korda
Mina hakkaks teda mõnuga igatsgu rassistlike väljenditega pommitama- las prääksub seal Kurru.Nurru-Vuti saarelt vastu ![]()
-
lowrider12
- Tsikkel: KawaER6F-11
sama siin. Augusti alguses panin kuulutuse auto24.eesse. Juba mõni päev hiljem kirjutas murjan Jimmy laeva pealt, et ostab mu Banditi ära, kohe kindlasti tahab ta "sellist" tsiklit. Ok, saatsin Jimmyle kirja vastu, et Bandit siin, Jimmy merel, kuidas need kaks kokku viia? Ja minu jaoks kõige olulisem - kuidas papp liigub??? Jimmy siis kirjutas, et saadab "laevaagendi" rattale järgi ja maksab PayPaliga raha ära. Andku ma vaid aadress, kui "agent" on mõne Eesti sadamas, tuleb ise tsiklile järgi ja viib mu Banditi Jimmyle. Ma siis jälle Jimmyle kirjutan, et ärgu nähku mingi Paypaliga vaeva, andku "laevaagendile" rull kaasa ja pärast klaarigu oma agendiga ise ära. Murjam saatis jälle pika kirja, kui lahe asi on ikka Paypal ja miks minusugune "valge sõber" heast asjast aru ei saa??? Ma sain asjast aru küll: mingi "agent" tuleb kohale, vehib Paypal maksega ja viib tsikli ära, ma näen küll arvutis mingit tulevikus saabuvat makset, mis jääbki tulemata, kuna Jimmy kutsub makse tagasi. Kirjutasin Jimmyle, et tsikli saab "laevaagent" vaid cashi vastu ja sellega oli lugu finishis. Tsikkel sai augusti lõpus müüdud, ostjaks Maarjamaa mees. Need "meremehed" on vaid petised, 100% kindel!
-
J a n n o
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
lowrider12 kirjutas:sama siin. Augusti alguses panin kuulutuse auto24.eesse. Juba mõni päev hiljem kirjutas murjan Jimmy laeva pealt, et ostab mu Banditi ära, kohe kindlasti tahab ta "sellist" tsiklit. Ok, saatsin Jimmyle kirja vastu, et Bandit siin, Jimmy merel, kuidas need kaks kokku viia? Ja minu jaoks kõige olulisem - kuidas papp liigub??? Jimmy siis kirjutas, et saadab "laevaagendi" rattale järgi ja maksab PayPaliga raha ära. Andku ma vaid aadress, kui "agent" on mõne Eesti sadamas, tuleb ise tsiklile järgi ja viib mu Banditi Jimmyle. Ma siis jälle Jimmyle kirjutan, et ärgu nähku mingi Paypaliga vaeva, andku "laevaagendile" rull kaasa ja pärast klaarigu oma agendiga ise ära. Murjam saatis jälle pika kirja, kui lahe asi on ikka Paypal ja miks minusugune "valge sõber" heast asjast aru ei saa??? Ma sain asjast aru küll: mingi "agent" tuleb kohale, vehib Paypal maksega ja viib tsikli ära, ma näen küll arvutis mingit tulevikus saabuvat makset, mis jääbki tulemata, kuna Jimmy kutsub makse tagasi. Kirjutasin Jimmyle, et tsikli saab "laevaagent" vaid cashi vastu ja sellega oli lugu finishis. Tsikkel sai augusti lõpus müüdud, ostjaks Maarjamaa mees. Need "meremehed" on vaid petised, 100% kindel!
Minu käest taheti sama skeemiga 2 aastat tagasi 91 aasta Ural ära osta. Tegelaskujud olid teised aga skeem sama. Vastasin ka samamoodi, et kui oma "agendi" saadab, siis andku raha kohe kaasa. Pole ju teab mis suur summa. Paar korda üritas mind ka koolitada kaasaegsetes maksevöimalustes, aga no mis sa teed, kui see talupoja mötlemine nii sügavalt sisse juurdunud on. Ei saanudki mina aru, miks agent raha paberkujul kaasa ei vöi vötta. Ja nii see Ural Soome kuhugi Lapimaale rändas. Tuli aus saam sularaha näpus ja viis minema. Ju ta ei olnud veel Paypali piiramatutest vöimalustest kuulnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.