warrior originaal sumps
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
warrior originaal sumps
tere
kas kellegil oleks pakkuda warrior originaal sumpsi pildi tegemiseks, nimelt tahaks ratta arvele võtta aga selleks peab olema oem sumps peal.
thanx
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: warrior originaal sumps
Puht huvist uurin, kus kehtib selline süsteem, et näitad pilti arvele võttes?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Puht huvist uurin, kus kehtib selline süsteem, et näitad pilti arvele võttes?
Ma pakun, et sa teed nalja? Arvele võttes ei saa midagi ausõna peale. Viid masina kohale, asjapulk veendub, et see on nii nagu reeglid ette näevad või siis jälle mitte.
Kas arvele võtja teab või saab kuskilt vaadata, et mis sumps on oem ja mis mitte? Pole arkis tükk aega asjatanud, aga aegu tagasi oma ratast arvele võttes sumpsi jmt. ei kontrollitud, kuigi originaalis peab olema 4-2, on 4-1, häälest ma parem ei räägigi. Rohkem kontrolliti vin koodi ja otsiti tuledelt e märki.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
kas sellega nii hullult kantellitakse või?
et kui misiganes torudele db-killerid sisse toppida ja heli normaalne, siis nagu läbi ei saa või?
mul vaja teha tüübikinnitus, seda saab teha piltide alusel, ARK-s vaatavad, et tuled ja viled oleks OK ja rattad oleks ümmargused mitte kandilised
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 695 korda
- Tänatud: 458 korda
raksu03 kirjutas:mul vaja teha tüübikinnitus, seda saab teha piltide alusel, ARK-s vaatavad, et tuled ja viled oleks OK ja rattad oleks ümmargused mitte kandilised
Pakuks, et tegu on registreerimiseelse ülevaatusega....
edu
raksu03 kirjutas:mul vaja teha tüübikinnitus, seda saab teha piltide alusel, ARK-s vaatavad, et tuled ja viled oleks OK ja rattad oleks ümmargused mitte kandilised
Imelik jutt! Kas meil on seadusi muudetud? Olen ma midagi maha maganud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.