Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Hurt kirjutas:

Täiesti haige. Teeme mingi seaduse aga läbi ei mõtle võimalikke probleeme ja lahendeid nendele. Selline tunne nagu kiiruga tehtud. Muudavad mingi aeg kindlustusseadust ka, et kõik sõidukid mis on arvel peavad olema kindlustatud ja siis läheb üks aasta meelest ajutiselt kustutada ja ongi mingi kohtutäituri nõue postkastis või saab uus omanik millegagi hakkama.
Pole midagi öelda. Poolepindised

Mul oli just see nädal jagelemine liikluskindlustuse fondiga. Nimelt on mul üks Audi, mida ma olen viimased 3.5 aastat ehitanud. Detsembris saatis viimane kindlustusandja mulle kirja, et nad lõpetavad minuga lepingu, kuna ma pole neile 2 aastat raha andnud. Jaanuari alguses saatis seepeale LKF mulle kirja, et teil on kindlustuslepinguta sõiduk ja nad paluvad kas leping sõlmida või arvelt maha võtta. Seepeale tegin jaanuari keskel poliis.ee lehel lepingu aga alguskuupäevaks panin 1. märtsi (siis saan autoga ülevaatusele minna). Õnnis teadmine, et sellega on korras, kestis kuni eelmise reedeni, mil postkastis oli LKF'i kiri koos 20 rutsise arvega, et mul puudub liikluskindlustuse leping jne. Pärast paari vihast telefonikõnet neile sai selle asjaga korda.

Mine “Ajaviiteks...”