Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Re: Rumalad küsimused
Seoses muutusega politsei infosüsteemis ei ole praegu meie kodulehel infot tagaotsitavate sõidukite ning isikute kohta.Otsime täna aktiivselt lahendusi selle funktsionaalsuse taastamiseks.
http://www.politsei.ee/et/politsei-palub-abi/
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
bitter kirjutas:kuidas ma teada saan - milline masina usb-pesadest on hi-speed? Kas ainult failvahetuse kiirusi võrreldes või on mugavamaid võimalusi ka? Masina 242 lk manuaalist ctrl-F-ga "hi-speed" otsing ei andnud tulemusi. OS on XP.
Mis emaplaat sul on? Kui ei tea siis STARTi all on Run.exe ja kirjuta sinna dxdiag, seal on systemi all kirjas.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
dxdiag ja system saki all ma emaplaadi infot küll ei leia. Seal on OS, tootja, mudel, bios, protsessor, mälu, pagefile ja DX. Ega Device Manageri alt vist ka ei näe. Piipzul muidu õigus, hi-speed-pesa otsin, mitte 3.0. Mõnikord mälupulka külge pistes saan süsteemiteate, et "mis sa tast siia topid, pane parem hi-speed pessa..."
Üks rumal küsimus veel - kuidas saaks ebay-le feedbacki jätta, et nad teada saaks, et nad on üks kuradi kamp imbetsille koos oma "probleemide lahendamise keskusega". Krt ainult automaatvastuseid suudab see värk genereerida. Inimliku tähelepanu osakaal on suur ümmargune null.
03.02. sain postkasti "Please take a brief survey about your recent experience using eBay's Resolution Center". Ei olnud kohe aega ja täna on juba aegunud see survey.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Üks rumal küsimus veel - kuidas saaks ebay-le feedbacki jätta, et nad teada saaks, et nad on üks kuradi kamp imbetsille koos oma "probleemide lahendamise keskusega". Krt ainult automaatvastuseid suudab see värk genereerida. Inimliku tähelepanu osakaal on suur ümmargune null.
:
+1
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
Miskit rehvimyyat tallinnas oskab keski soovitada, kellel laos voiks olla 18/4'' ja 19/3.25'' sisekumme? Halvemal juhul kiire tellimisega.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
tormavtellis kirjutas:Miskit rehvimyyat tallinnas oskab keski soovitada, kellel laos voiks olla 18/4'' ja 19/3.25'' sisekumme? Halvemal juhul kiire tellimisega.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Hr. Yeekim, ehk oskad öelda ka, millise mõõduga sisekumm sobiks 130/80-18 rehvile? Tuli meelde, et omal ka vajadus selle järele
-
yeekim kirjutas:tormavtellis kirjutas:Miskit rehvimyyat tallinnas oskab keski soovitada, kellel laos voiks olla 18/4'' ja 19/3.25'' sisekumme? Halvemal juhul kiire tellimisega.
Midagi muud peale rehviposti/b24? Teah, kas streetmotolvoi keskil voib olla. Kummimehest ei leidnud. Voi jaabki aint netist tellida yle.
Bastard kirjutas:Hr. Yeekim, ehk oskad öelda ka, millise mõõduga sisekumm sobiks 130/80-18 rehvile? Tuli meelde, et omal ka vajadus selle järele
Sulle voib sama 18/4'' minna. Nendes numbrites mul sama velg.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Depoo netipoe lehel on hea valik siselohve koos sobivustega rehvidele.
Ju neil kohapeal ka midagi on
edu
-
Ma ei tea miks ma enne depoost ei vaadanud. Aga molemad mitselinid saab sealt toesti. Tänud.
Eks homme uurin, kas need objektil ka olemas.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kes on foorumiliigetest kõige vanem / kui vana?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kes on foorumiliigetest kõige vanem / kui vana?
Ma usun, et selle vanuse suhtes peaks vast uue teema tegema, muidu tuleb siia selle teema jaoks hunnik mittetemaatilisi vastuseid.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänatud: 7 korda
Kipsi kirjutas:Kes on foorumiliigetest kõige vanem / kui vana?
Reporter intervjueerib Eesti kõige eakamat mootorratturit:
“Kuidas teil küll on nii kaua elada õnnestunud?”
“Söön ja joon kõike, mida tahan. Kõik päevad veedan tsikliga ringi sõites, ööd sõpradega saunas õlut juues."
“Ja kui vanaks on teil õnnestunud niiviisi elada?”
“Varsti saan 40.”
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Kes oskab nõua anda. Probleem selline. Minu nimel on üks iidvana sierra ront. Auto sai aastaid tagasi juba müüdud kuid uus omanik ei ole kannet vormistanud registris. Minul on nende aastatega ka kaduma läinud ostja kontaktid ja ma ei tea mis on autost saanud. Ma ise saan vaid registrist kustutada ajutiselt üheks kaheks aastaks. Pöördusin ARK-i või maanteeametisse nagu seda tänapäeval nimetatakse ja tegin avalduse palun kustutage see ja see sõiduk kuna müüdud jne.
Kahe erineva büroo peaspetsialisti on vastand. Ainuke võimalus kuidas arvelt maha saad on lammutustõend, nii et jää aga edaspidi ka "ajutiselt kustutama".
Kas ongi nii et lammutustõend vs. ajutine kustutamine või saan ma selle rondi ka jäädavalt arvelt maha.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Hurt kirjutas:Kes oskab nõua anda. Probleem selline. Minu nimel on üks iidvana sierra ront. Auto sai aastaid tagasi juba müüdud kuid uus omanik ei ole kannet vormistanud registris. Minul on nende aastatega ka kaduma läinud ostja kontaktid ja ma ei tea mis on autost saanud. Ma ise saan vaid registrist kustutada ajutiselt üheks kaheks aastaks. Pöördusin ARK-i või maanteeametisse nagu seda tänapäeval nimetatakse ja tegin avalduse palun kustutage see ja see sõiduk kuna müüdud jne.
Kahe erineva büroo peaspetsialisti on vastand. Ainuke võimalus kuidas arvelt maha saad on lammutustõend, nii et jää aga edaspidi ka "ajutiselt kustutama".
Kas ongi nii et lammutustõend vs. ajutine kustutamine või saan ma selle rondi ka jäädavalt arvelt maha.
Nii ongi. Meil oli ühe vana raipega sama teema, ainult lammutuse tõendiga saab arvelt maha. Kuradi süsteem küll ikka, aga kui näiteks mõne sõiduki tehniline pass minu käes on, võin sellega ARK-s teha, mida tahan

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Täiesti haige. Teeme mingi seaduse aga läbi ei mõtle võimalikke probleeme ja lahendeid nendele. Selline tunne nagu kiiruga tehtud. Muudavad mingi aeg kindlustusseadust ka, et kõik sõidukid mis on arvel peavad olema kindlustatud ja siis läheb üks aasta meelest ajutiselt kustutada ja ongi mingi kohtutäituri nõue postkastis või saab uus omanik millegagi hakkama.
Pole midagi öelda. Poolepindised
Hurt kirjutas:Täiesti haige. Teeme mingi seaduse aga läbi ei mõtle võimalikke probleeme ja lahendeid nendele. Selline tunne nagu kiiruga tehtud. Muudavad mingi aeg kindlustusseadust ka, et kõik sõidukid mis on arvel peavad olema kindlustatud ja siis läheb üks aasta meelest ajutiselt kustutada ja ongi mingi kohtutäituri nõue postkastis või saab uus omanik millegagi hakkama.
Tee avaldus et põles maani maha või uppus sohu, kukkus jõkke, varastati Leedus ära vm.
Ei taha valetada ka. Pärast ilmub see ront kuskilt välja ja siis olen mina see kes andis vale infot. Panin juba kalendrisse märke et aprilli lõpus vaja uuesti ajutiselt kustutada.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Hurt kirjutas:Täiesti haige. Teeme mingi seaduse aga läbi ei mõtle võimalikke probleeme ja lahendeid nendele. Selline tunne nagu kiiruga tehtud. Muudavad mingi aeg kindlustusseadust ka, et kõik sõidukid mis on arvel peavad olema kindlustatud ja siis läheb üks aasta meelest ajutiselt kustutada ja ongi mingi kohtutäituri nõue postkastis või saab uus omanik millegagi hakkama.
Mul oli just see nädal jagelemine liikluskindlustuse fondiga. Nimelt on mul üks Audi, mida ma olen viimased 3.5 aastat ehitanud. Detsembris saatis viimane kindlustusandja mulle kirja, et nad lõpetavad minuga lepingu, kuna ma pole neile 2 aastat raha andnud. Jaanuari alguses saatis seepeale LKF mulle kirja, et teil on kindlustuslepinguta sõiduk ja nad paluvad kas leping sõlmida või arvelt maha võtta. Seepeale tegin jaanuari keskel poliis.ee lehel lepingu aga alguskuupäevaks panin 1. märtsi (siis saan autoga ülevaatusele minna). Õnnis teadmine, et sellega on korras, kestis kuni eelmise reedeni, mil postkastis oli LKF'i kiri koos 20 rutsise arvega, et mul puudub liikluskindlustuse leping jne. Pärast paari vihast telefonikõnet neile sai selle asjaga korda.
Kui sõidukiga on plaanis hiljem veel sõita ja ajutiselt arvelt maha ei taha võtta, piisab ka sellest kui teha suvalise kindlustuspakkuja juures uus leping iga 2 aasta tagant. Poliisi pole vaja, sest leping võib olla kuni 2 aastat maksevaba.
Et põhim ongi sellise seis et sõidukit ei ole, arvelt maha ei saa ja peab kindlustama. Võiks veel seadust muuta, et ajutiselt kustutamine on ka piiratud mingi arvu kordadega, siis oleks timm
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ostu-müügi lepingut ei teinud siis endale (koopiat)?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Terv
Üks kiire rumal küsimus vahepalaks..
Ütleme et on üks värvitud detail... kuidas ma saaksin ilma värvikoodita võimalikult identse värvi teise detaili tarvis? Millised oleksid täpsemad variandid värvi valimiseks? Silma järgi värvikaarte piiluda tundub pole kõige täpsem..
Salukas
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Kõvemates värviärides on sellised skännerid, mis värvi järgi selle koodi ütlevad.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ma nüüd ei tea kas Tartus Devori Kaubanduses on see skanner olemas aga värvikaardid ja lamp peaks neil ikka olema. Asub Sepa turu Sepa keskuse poolses otsas, sissekäik sepa keskuse parkla poolt.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Seal lähedal tasuks http://www.varvikeskus.ee/ ka küsimas käia.
Edit:
http://www.varvikeskus.ee/tooted/teenus ... romeetriga
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Kas sellise otstarvega kleepse/patju või midagi taolist on olemas mis gondli [Motobot: õige on "gondli"] peale strateegilisse kohta pannakse kukkumise eest gondli [Motobot: õige on "gondli"]/värvi kaitseks ?
Kood: Vali kõik
:)
Ohverdan bensiini !