Probleem piduripumbaga
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Probleem piduripumbaga
Tere, kas keegi oskab mind aidata? Nimelt esipiduriga on probleem.
Vana heebel läks katki ja sai pandud uus pump + heebel.
Õli on reservuaaris olemas, aga kui vooliku küljes tära võtan ja pumpan, siis õli ei tule. Näpu ette panen, siis on tunda küll survet/tõmmet ja kui auku õli valan ja vajutan, siis lükkab välja, aga reservuaarist õli juurde ei võta. Reservuaari põhjas on 2 auku, üks nagu on läbi põhja, teine vist ei ole.. ei oska midagi peale hakata ja pidur ei tööta..
Hetkel mul ainult õhk ongi seal, tahaks õli sisse valada, aga ei võta reservuaarist grammigi seda õli..
Ette tänades,
:;)
-
Teema algataja
Re: Probleem piduripumbaga
uus heebel ei lase pumba kolvil piisavalt tagasi liikuda, et õli peale lasta õlipotsikust? Võta heebel küljes ja proovi näpiga lükata kolvi edasi tagasi ja vaata kas siis saab õli peale.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Pidurid pead peale uue silindri paigaldamist ära õhutama.
-kalla õlipotsik ääreni pidurivedelikku täis
-vajuta piduriheebel põhja
-keera supporti ühutusnippel lahti ja kohe kinni (umbes pool pööret on piisav)
-lase pidurilink lahti
Korda seda protsetuuri nii kaua kuni õli hakkab pidurisilindrist kaduma ja jätka seda kuni näed õhtumulle õhutusniplist suppordi juures väljumas.
-
Teema algataja
Tere, püüan siis kõigile vastata. Kahjuks ei oska öelda, mis pumbaga tegu on.. pärit peaks see olema Orion AGB 29 pealt (hiina pitbike) ja kinnine pump on (lahti teha ei saa).
Tramm66: Mis on õhukott? Ja millist vahendit soovitaksite "vaakumiga tõmbamiseks" ?
Kui arvate, et tavaline õhutamisprotseduur aitab, siis üritan seda veel teha. Lihtsalt hetkel on asi selles, et mul ei ole üldse süsteemis õli sees ja kui pumpan, siis ei võta õli peale kah reservuaarist
Tere! Just üleeile tegelesin sõbra 600sel CBRil sama probleemiga. Õhukott. Sul on kogu torustik vedelikust tühi, õhk on sees ning, kuna torud ja voolikud on nii väiksed, siis vedelik lihtsalt ei liigu. Sul on vaja torud vedelikku täis saada!!!! Kui sul on midagi millega töösilindri õhutusnipplist imeda, siis on hea, aga mul seda ei olnud.
Olen suuga ikka tavaliselt suurema töö ära teind kui kätega
Nali. Aga mis ma tegin?
Keerasin pidurivoolikud suporti küljest lahti, valasin pidurivedeliku reservuaari vedelikku täis, ning IMESIN voolikud vedelikku täis(nii parema kui ka vasaku vooliku), natuke pumpamist, ning vedelik akkas ilusti liikuma, voolikud supportitele külge, natuke tavalist õhtuamist ja voila, valmis ta oligi.
Horst kirjutas:Tere! Just üleeile tegelesin sõbra 600sel CBRil sama probleemiga. Õhukott. Sul on kogu torustik vedelikust tühi, õhk on sees ning, kuna torud ja voolikud on nii väiksed, siis vedelik lihtsalt ei liigu. Sul on vaja torud vedelikku täis saada!!!! Kui sul on midagi millega töösilindri õhutusnipplist imeda, siis on hea, aga mul seda ei olnud.
Olen suuga ikka tavaliselt suurema töö ära teind kui kätega![]()
![]()
Nali. Aga mis ma tegin?
Keerasin pidurivoolikud suporti küljest lahti, valasin pidurivedeliku reservuaari vedelikku täis, ning IMESINvoolikud vedelikku täis(nii parema kui ka vasaku vooliku), natuke pumpamist, ning vedelik akkas ilusti liikuma, voolikud supportitele külge, natuke tavalist õhtuamist ja voila, valmis ta oligi.
Riskantne on pidurivedelikku imeda. Kui mul naha peale sattub pidurivedelik hakkab küll kõrvetama, ei kujuta ette mis suus ja kurgus veel juhtuda võib
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Läbipaistvat voolikut müügil igasugust ja suuremaid süstlaid ka.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
AVarik kirjutas:Kui mul naha peale sattub pidurivedelik hakkab küll kõrvetama, ei kujuta ette mis suus ja kurgus veel juhtuda võib
Happega töötavad Sul pidurid?
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Lase nipsu kummi voolikute pihta ja vaata, kuidas mullid potsikust kerkivad, vahepeal proovi siis piduriheebliga pumbata
Raiki kirjutas:AVarik kirjutas:Kui mul naha peale sattub pidurivedelik hakkab küll kõrvetama, ei kujuta ette mis suus ja kurgus veel juhtuda võib
Happega töötavad Sul pidurid?
Oled kunagi hooldanud pidureid ? Mul küll pärast kätenahk kipitanud ja on tundlik.
-
Teema algataja
Hmm, tore kuulda, et vähemalt on võimalik siin midagi ette võtta Ise proovisin puhuda reservuaari poolt (suht keeruline oli
) ja suu sai õliga kokku, aga ei tundnud küll, et põletaks vms.. ja õli ka ei läinud sinna kuhu vaja..
Aga mul peaks üks suur lehmaseemendamise süstal olema Loodetavasti on tihe
Või siis peab minema uurima apteekist, mis suuruses pumpasid neil leidub
Krt, pidurid vaja tööle saada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.