Algaja küsimused

Teema algataja
zx12r

Re: Algaja küsimused

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Ei ole kursis, palju tsikliload praegusel ajal maksavad. Kuid paistab, et peaksid eelarvesse mahtuma kenasti, kuna korraliku kasutatud kuuesajase bike saad kätte alates 2000 eurost küll. Varustuse puhul arvuta nii: kiiver 120 €; püksid ~ 100 €; tagi 150 €; kindad 50 €; saapad 100 €. Eks mõni asi tule kallimalt, mõni soodsamalt. Peaasi et mugav on.

Ise olen sinust veel mõni cm pikem ning 2000 aasta ZX-6R istus väga mugavalt. Sel ajal tehti veel mõistliku suurusega rattaid, tänapäeva uued kuuesajased on päris pisikesed. Jõu poolest on seda ratast küll ja küll, eriti veel algajale. Hoolduse mõttes - minu isendil ei lagunenud midagi, sõitsin kaks aastat ja küllaltki palju kilomeetreid. Sai sõidetud ka pikki otsi (13 päeva, 4000 km, kahekesti) - no problemo. Olen istunud ka 600 ccm Suzu peal - see ei tundunud nii "kodune." Aga eks Suzu pealt tulnud ütleks Kawa kohta sama.

Selle kohta, et seda tüüpi rattad vigu ei andesta, on öelda vaid seda, et ka rolleriga saab 50 km/h puusse sõites tõsiseid või surmavaid vigastusi. Märja või kruusase asfaltiga suudab peaaegu iga ratas sul alt ära libiseda, samuti pole kurvis vaja palju kiirust, et ükskõik millise rattaga metsa lennata. Ise olen seda meelt, et parem sõita suurematel kiirustel sellise suunitlusega bikega kui arendada samu kiiruseid vana aeg-ajalt töötavate piduritega uunikumiga või siis sootuks teise suunitlusega mootorrattaga.

Kui suudad mõistuse kodus hoida sellest hoolimata, et 100 hobust istumise all tahaksid valla pääseda, on kõik hästi. Tsiklit ostes võta kindlasti mõni tehnikast teadev inimene kaasa või osta tsiklipoest garantiiga. Kui vaja, viska PS ja võin soovitada.

:bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”