BMW ABSi teema
-
rockratsanik
Teema algataja - Postitusi: 41
- Tsikkel: BMW R1150R
Re: BMW ABSi teema
Üks tegelane, kes veel viitsis kaasa mõelda pakkus sama versiooni välja mulle ps-is. Korraks tärkas isegi lootus, et kuidas krt ise nii labase asja peale ei tulnud ja et äkki ongi.
Sadulat maha pole võtnud ega katsunud kui hästi need kolvid liiguvad, aga veereb küll sunnik täiesti vabalt nii edasi kui tagasi kui peal istudes hoog sisse lükata ja ketas pole ka mingit valet värvi. Et ei ole vist kahjuks see.
Ses suhtes veider küll, et millest see rõhk üldse tekkida saab? POlegi nagu rohkem võimalusi kui et (1) seesama liigne soojenemine ja (2) et pump lööb siis kui pole vaja. Või on veel (3) et seal mingi rõhuaku ja mingi klapp on, mis akust sinna kontuuri rõhku päästab siis kui vaja pole. Pole küll paagi all ühtki sellist palli näinud mis akut meenutaks, et see jääb ka vast ära. Pump hakkab ikka otse peale pumpama alati kui esimesest heeblist tõmmata, sest iseloomulik inin hakkab alati kostma siis. Pumba häält pole ma ka valel ajal kuulnud ja ega seda ausalt öeldes sõidu ajal ei kuule ka.
Ja on veel siis variant (4), et andur paneb segast ja mingit rõhku tegelikult polegi.
Mulle jäävad sõelale nagu var. 1 ja 4 vägisi.
Loll lugu on, et ei mingeid klappe ega andureid eraldi varuosana ei ole. Kõik on ühte juhtplokki kokku integreeritud.
BMW SAAB MINI varuosad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.