süüde ehk?
-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Re: süüde ehk?
stev666 kirjutas:vot mina aru ei saa mis krti värskest bensiinist koguaeg jahutakse. Ei ole minul veel kunagi bensiin halvaks läinud. Vähemalt mitte ühe talvega.
Vaidlen vastu. Ja väga tugevalt. Minul iga kevad teeninduses rohelise sisuga karpad ja ka ühe talvega vaigustub kütus täielikult. U 100 pilti tehtud sellistest karpadest ja ühest paagist ka põhjustaja kinni püütud ning seisab nüüd topsikus. Kes selle aasta kuluosakoolitusel käisid said seda näha ja nuusutada. Käivitades on juba sumpsist tuleva aroomi põhjal lihtne otsustada, kas on põlev kütus või mitte. Mu oma krossikas seisis üks aasta ületalve ja kevadel käivitades tundsin tuttvat lõhna ning käima ta ei läinudki. Kütuse vahetuse järgselt esimesest paugus OK.
Aga teemasse: ei usu mina süüte kadumise jama. Kui järsult sa seda gaasi siis keerata tahad, millele reaktsiooni ootad. Hetkelisele keeramisele/vajutamisele ei reageeri ükski sõiduk. Ei auto ega mootorratas. Ei väikse ega suure mootoriga. Aga kui teemaks on asjaolu, et kiirelt keerates sureb välja, siis vaata mis nägu küünal on. Äkki saab kiirelt keerates palju rikast küttesegu ja märgab lihtsalt küünla. Aeglaselt keerates saab vähem ja pöörded tõusevad ning kõik põletatakse kenasti ära.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.