Mootorratta-mopeediomaniku kokkupuuted võhikutega → Lammas
Lammas
Tere,
eelpool öeldust jääb mulje, et ei olegi nagu õiget, "reglementeeritud" pöördumist mootorratturi poole.
Ajad aga näpu ninna ja kiibitsed niisama ümber huvipakkuva tsikli-ei küsi, ei uuri- parem, kui üldse ei huvitu.
Omad joped versus lambakari.
Päris nii vast ikka ei ole-võhik tahab ehk mittevõhik olla, sellepärast ju küsibki?Ma ei eita , et küsitakse lauslollusi, kindlasti küsinud ise samuti, kuid huvi asja vastu näitab arenguvõimet. No küsib rumalasti,vastamine mind ju lollimaks ei tee ning tükki küljest ei võta.
Tõeline nuhtlus on (vähemalt mulle) külapoodide läheduses töllerdavad õllelunijad,neile on väga raske selgeks teha, et kõike ei pea näppima,ma ei taha teda järgmise poekese juurde viia ja kraapsu ka ei tee...
eelpool öeldust jääb mulje, et ei olegi nagu õiget, "reglementeeritud" pöördumist mootorratturi poole.

Omad joped versus lambakari.
Päris nii vast ikka ei ole-võhik tahab ehk mittevõhik olla, sellepärast ju küsibki?Ma ei eita , et küsitakse lauslollusi, kindlasti küsinud ise samuti, kuid huvi asja vastu näitab arenguvõimet. No küsib rumalasti,vastamine mind ju lollimaks ei tee ning tükki küljest ei võta.

Tõeline nuhtlus on (vähemalt mulle) külapoodide läheduses töllerdavad õllelunijad,neile on väga raske selgeks teha, et kõike ei pea näppima,ma ei taha teda järgmise poekese juurde viia ja kraapsu ka ei tee...

Viimati muutis kult, 21 Mai 2005, 14:47, muudetud 1 kord kokku.
Ummamuudu...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.