Mootorratta-mopeediomaniku kokkupuuted võhikutega
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Mootorratta-mopeediomaniku kokkupuuted võhikutega
Panen kirja enda muigama- ja vihaleajavad kokkupuuted motovõhikutega.
Alustan mopeedidega:
*Jawade proovisõidul nägin rolleristi kes 4-käigulise mopeediga sõitis gaas põhjas esimese käiguga ja arvas, et asi toimib nagu variaatoriga roller...
*Seal samas proovisõidul ennast 6-aastase sõitukogemusega kiitnud rollerist pani pika "ketsitamise" ja esinemise peale valusalt külje maha...
*Mind, kui mopeediomanikku ajavad lausa vihale nolkide küsimised, et palju välja läheb, kas piirajad on peal ja vaadatakse, milline on spidomeetri suurim number.
Mootorratastest:
*Kui soetasin "lääne" mootorratta, siis kõik arvavad, et sellele kaasneb kindlasti treffile minek.
*Samuti küsitakse vastselt tsikliomanikult esimese küsimusena, et mis aasta mudel on ja seejärel vaadatakse odomeetri näitu.
*Noored nolgid ja sugulased istuvad selga pöörates kohe rattaselga ja hakkavad käivitama/sõitma ilma luba küsimata!
*Kohapeal seisval rattal krutitakse lugematu arv kordi gaasikäepidet, sõitmisel tahavad nolgid näha "ketsi tõmbamist" ja "noka rebimist"...
edit: pealkiri muudetud, sõna naljakad eemaldatud
Alustan mopeedidega:
*Jawade proovisõidul nägin rolleristi kes 4-käigulise mopeediga sõitis gaas põhjas esimese käiguga ja arvas, et asi toimib nagu variaatoriga roller...
*Seal samas proovisõidul ennast 6-aastase sõitukogemusega kiitnud rollerist pani pika "ketsitamise" ja esinemise peale valusalt külje maha...
*Mind, kui mopeediomanikku ajavad lausa vihale nolkide küsimised, et palju välja läheb, kas piirajad on peal ja vaadatakse, milline on spidomeetri suurim number.
Mootorratastest:
*Kui soetasin "lääne" mootorratta, siis kõik arvavad, et sellele kaasneb kindlasti treffile minek.
*Samuti küsitakse vastselt tsikliomanikult esimese küsimusena, et mis aasta mudel on ja seejärel vaadatakse odomeetri näitu.
*Noored nolgid ja sugulased istuvad selga pöörates kohe rattaselga ja hakkavad käivitama/sõitma ilma luba küsimata!
*Kohapeal seisval rattal krutitakse lugematu arv kordi gaasikäepidet, sõitmisel tahavad nolgid näha "ketsi tõmbamist" ja "noka rebimist"...
edit: pealkiri muudetud, sõna naljakad eemaldatud
Viimati muutis Ylss, 15 Mai 2005, 20:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
irw...
miks sa pealkirjas kirjutad naljakad kokkupuuted.... kui tegelikult valmistavad rullnokad viha ja kibestumust!
Siit võiksin tuua sobiva kogemuse... On klassivend, oleme sõbrad jne... mees ple eriti loogiline mõnes küsimus, ning hetkel siis jutt tuleb Infotehnoloogiast. Nimelt mul oli 486 kui tema ostis omale 1800+ Athlon XP jne... see selleks, kuigi sellest sai kõik alguse. Hakkasin isegi vaikselt masinat upgrade -ma. Hetkel on siis masin kõvasti kiirem kui sellel teisel vennal! Niisiis 1 kord lähen tal windowsi vahetama ja siis küsib, et kaua sul windowsi vahetab... ütlen, et ei tea ja vaikus jälle... Siis küsib, et mis sa nagu uuendanud oled vms... räägin talle pika jutu, et uus videokaart (mark, mälu, kellad jne...). Peale seda mees küsib tuimalt "Kumb siis kiirem on? Kas minu või sinu oma?" Sellise mõttega küsimus oli siis sel päeval juba kõlanud 1 kord! Ning vastamatta sellele küsimusele... võtsin plaadi välja panin oma asjad kokku ja lahkusin...! Mai tea see konkurentsi värk ajas kopsu üle maksa... MITTE VÄHE!
Sellest ajast peale olen hakand selliseid rullnokke vihkama
Ning igale mõistusega inimesele soovitan vaadata toote passi, datasheet või midagi mis annab asjast ülevaate! PS! Ma ei ole mingi kunn... lihtsalt ajab närvi selline asi!
Loodan, et saite jutu poindile pihta!

Siit võiksin tuua sobiva kogemuse... On klassivend, oleme sõbrad jne... mees ple eriti loogiline mõnes küsimus, ning hetkel siis jutt tuleb Infotehnoloogiast. Nimelt mul oli 486 kui tema ostis omale 1800+ Athlon XP jne... see selleks, kuigi sellest sai kõik alguse. Hakkasin isegi vaikselt masinat upgrade -ma. Hetkel on siis masin kõvasti kiirem kui sellel teisel vennal! Niisiis 1 kord lähen tal windowsi vahetama ja siis küsib, et kaua sul windowsi vahetab... ütlen, et ei tea ja vaikus jälle... Siis küsib, et mis sa nagu uuendanud oled vms... räägin talle pika jutu, et uus videokaart (mark, mälu, kellad jne...). Peale seda mees küsib tuimalt "Kumb siis kiirem on? Kas minu või sinu oma?" Sellise mõttega küsimus oli siis sel päeval juba kõlanud 1 kord! Ning vastamatta sellele küsimusele... võtsin plaadi välja panin oma asjad kokku ja lahkusin...! Mai tea see konkurentsi värk ajas kopsu üle maksa... MITTE VÄHE!
Sellest ajast peale olen hakand selliseid rullnokke vihkama

Ning igale mõistusega inimesele soovitan vaadata toote passi, datasheet või midagi mis annab asjast ülevaate! PS! Ma ei ole mingi kunn... lihtsalt ajab närvi selline asi!

Loodan, et saite jutu poindile pihta!

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Re: Mootorratta-mopeediomaniku kokkupuuted võhikutega
See pole ju nii hull tegelikult. Ma ise teen pidevalt samamoodiYlss kirjutas:Samuti küsitakse vastselt tsikliomanikult esimese küsimusena, et mis aasta mudel on ja seejärel vaadatakse odomeetri näitu.

Olge mureta. Selliseid küsimusi ei esita mitte ainult tsiklitega sõites. Ka piisavalt harva nähtud autoga sõites sajab küsimusi.
Aga naerma ajab hoopis järgnev:
Küsimused mida rollunokad üksteiselt küsivad.
1) sinu oma vää?
2) Kust said?
3) palju maksis?
4) normaalne?
4) Kas muzz on peal?
5) Palju välja jookseb?
6) Rattase läheb?
7) anna ma proovin?
jobu oled vää?
IRW IRW IRW
Aga naerma ajab hoopis järgnev:
Küsimused mida rollunokad üksteiselt küsivad.
1) sinu oma vää?
2) Kust said?
3) palju maksis?
4) normaalne?
4) Kas muzz on peal?
5) Palju välja jookseb?
6) Rattase läheb?
7) anna ma proovin?

IRW IRW IRW
veel paar varianti
Tead mu "sõbral" on vat selline ja selline pill, 600-ne, tead kus on ikke vinge ja kiire. Sõber ytles, et jookseb 280 välja. Tõmme on metsik. Jee vat see on juba tase.
9) Ise olen proovinud Honda Shaddowiga 600-sega sõita - rajult läeb edasi. Nii kui rutskat keerad on kohe "tunda" et kohe läeb tagarattasse. Jee Jee.
10) Mõtlesin et ise müün oma 3-se bemmi maha ja ostan ka "baigi", täpselt veel ei tea, kas Ninja või Hajabuusa. Siis ostan kiivri ka.
Edu

9) Ise olen proovinud Honda Shaddowiga 600-sega sõita - rajult läeb edasi. Nii kui rutskat keerad on kohe "tunda" et kohe läeb tagarattasse. Jee Jee.
10) Mõtlesin et ise müün oma 3-se bemmi maha ja ostan ka "baigi", täpselt veel ei tea, kas Ninja või Hajabuusa. Siis ostan kiivri ka.

Edu
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Eriti see viimane on hea..Kameeleon kirjutas:7) anna ma proovin?
jobu oled vää?

Mul viimane juhus oli umbes keskealise keskmisest rohkem nokastanud asotsiaalsete kalduvustega kodanikuga: "Tead, mul oli täpselt samasugune!" minu vastuse peale et "vaevalt küll sul täpselt samasugune oli.." vastas ta veel suurema tõsidusega "oli küll, aga ära varastati"
Ma ei viitsinud teda rohkem veenda ja lasin tal selle teadmisega edasi elada.
-
Teema algataja
Jah ja õieti teed. Igaüks ju teab, et alla 1000 kuubiku on naiste ja sisside rattad ainult. Vähegi normaalne mees aga sõidab vähemalt 1800 kuubikuga või suuremaga, kui ei taha sugulaste ja sõprade eest marki täis teha. Eriti normaalne mees aga sõidab ainult Boss Hossiga.N kirjutas:Mind ajab ikka naerma see, et kui mõnele päris võhikule saab vastatud, et mu ratas on 500 kuubikuline, siis osad arvavad, et päris suur mootor..
Enamasti ma jätan nad selle arvamuse juurde ja ei viitsi seletada, et tegelikult on see ikke üsna väike.
Olin kevadel just oma ratta kokku saanud ja esimese sõidu poodi õlle järgi teinud, kui kohaliku poe juures kaks jotat tulid ratast vahtima ja hakkasid omakeskis vaidlema. Kui mina poest välja tulin, siis julgem mees küsima, et me siin vaidlesime omavahel ja ütle nüüd sina kas selline ratas maksab rohkem või vähem kui kakskümmend tuhat krooni.
Saanud vastuse kätte läks jota teise venna juurde ja rõhutatult sõnas:"ma ju ütlesin, et selline motikas maksab rohkem kui kakskümmend tuhat krooni."
nii et eelkõnelejatel õigus - inimesi huvitab millegipärast esmajärguliselt mootorratta hind.
(juttu oli siis sellest avataril olevast rattast, mitte mu krossirotist.)
Saanud vastuse kätte läks jota teise venna juurde ja rõhutatult sõnas:"ma ju ütlesin, et selline motikas maksab rohkem kui kakskümmend tuhat krooni."
nii et eelkõnelejatel õigus - inimesi huvitab millegipärast esmajärguliselt mootorratta hind.
(juttu oli siis sellest avataril olevast rattast, mitte mu krossirotist.)
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
minupoole pöördumist alustatakse millegipärast alati sellise lausega: "tere, ma olen ise ka vana jawamees!" Ja järgmine küsimus on, et mis need numbrid seal ratta peal tähendavad?
Ja nüüd uus asi, mille seoses uue ratta soetamisega avastasin, kohe kui kuskile seisma jääd siis peab ratta juurest jooksu panema. Sest hoobilt laekub mingi päss kes ratta kõeval seisma jääb, uurib kas vaadata tohib ja siis hakkab oma umbes 65-e küsimusega pihta
Loomulikult alustades klassikalise vana jawamehe lausega.
veel üks 5-e punkti küsimus: kas külmkapp ka on?
edu
motopaks
Ja nüüd uus asi, mille seoses uue ratta soetamisega avastasin, kohe kui kuskile seisma jääd siis peab ratta juurest jooksu panema. Sest hoobilt laekub mingi päss kes ratta kõeval seisma jääb, uurib kas vaadata tohib ja siis hakkab oma umbes 65-e küsimusega pihta

veel üks 5-e punkti küsimus: kas külmkapp ka on?

edu
motopaks
Viimati muutis Laisaar, 16 Mai 2005, 14:44, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Teema algataja
nii siis mul ühe sõbra sõber küsis minu sõbra käest et mis masin mul on , mu sõber ütles et mul on suzuki ja sõbra sõber ütles et kas mingi ninja taoline aga kõige pullim on see et ta ise sõidab väidetavalt ringraja rattaga mille lõpp kiirus on 380 aga mees ei tea et ei ole olemas siukest masinat ,aga jah nüüd on ( suzuki ninja ) 

-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
-
Teema algataja
äääh... mis te neid kiusata... eks ole endagi suust selliseid küsimusi välja lipsanud ja pärast siis omaette punastatud, et nii lolli juttu räägin.
Hinna küsimise kohapealt leiaks vabanduse sellise, et ju siis seltsimehele meeldib ratas nii kangesti, et tahaks endale kah osta aga ei tea kas raha jätkub ja siis kohe oma tuleviku planeerimiseks küsibki nii
Kõik muu muidugi... kiirus ja tõmme jms see juba küll jah sinna rullnoka kanti läheb.
Aga vanad jawa mehed: nuh eks soovivad ju nemadki olla asjapulgad ja arvavad, et kui mainivad ära, oma kunagi motomehe staatuse siis võetakse neid kohe soojemalt - nagu omad joped või nii
Ja veel see, et kui jätad ratta kusagil ja kohe uudishimuliku kamp ümber siis... vot ei tea kas mul on nii kole ja mõtetu ratas või milles asi, aga sellist probleemi eriti ei esine.... Võibolla ei käi ma lihtsalt rahvarohketes kohtades ennast näitamas kah
Mida sina küsid teiselt ratturilt esimese või teise küsimusena kui sa kohtad teda esimest korda ja tahad midagi ta ratta kohta küsida
?
Hinna küsimise kohapealt leiaks vabanduse sellise, et ju siis seltsimehele meeldib ratas nii kangesti, et tahaks endale kah osta aga ei tea kas raha jätkub ja siis kohe oma tuleviku planeerimiseks küsibki nii

Aga vanad jawa mehed: nuh eks soovivad ju nemadki olla asjapulgad ja arvavad, et kui mainivad ära, oma kunagi motomehe staatuse siis võetakse neid kohe soojemalt - nagu omad joped või nii

Ja veel see, et kui jätad ratta kusagil ja kohe uudishimuliku kamp ümber siis... vot ei tea kas mul on nii kole ja mõtetu ratas või milles asi, aga sellist probleemi eriti ei esine.... Võibolla ei käi ma lihtsalt rahvarohketes kohtades ennast näitamas kah

Mida sina küsid teiselt ratturilt esimese või teise küsimusena kui sa kohtad teda esimest korda ja tahad midagi ta ratta kohta küsida

Lammas
Tere,
eelpool öeldust jääb mulje, et ei olegi nagu õiget, "reglementeeritud" pöördumist mootorratturi poole.
Ajad aga näpu ninna ja kiibitsed niisama ümber huvipakkuva tsikli-ei küsi, ei uuri- parem, kui üldse ei huvitu.
Omad joped versus lambakari.
Päris nii vast ikka ei ole-võhik tahab ehk mittevõhik olla, sellepärast ju küsibki?Ma ei eita , et küsitakse lauslollusi, kindlasti küsinud ise samuti, kuid huvi asja vastu näitab arenguvõimet. No küsib rumalasti,vastamine mind ju lollimaks ei tee ning tükki küljest ei võta.
Tõeline nuhtlus on (vähemalt mulle) külapoodide läheduses töllerdavad õllelunijad,neile on väga raske selgeks teha, et kõike ei pea näppima,ma ei taha teda järgmise poekese juurde viia ja kraapsu ka ei tee...
eelpool öeldust jääb mulje, et ei olegi nagu õiget, "reglementeeritud" pöördumist mootorratturi poole.

Päris nii vast ikka ei ole-võhik tahab ehk mittevõhik olla, sellepärast ju küsibki?Ma ei eita , et küsitakse lauslollusi, kindlasti küsinud ise samuti, kuid huvi asja vastu näitab arenguvõimet. No küsib rumalasti,vastamine mind ju lollimaks ei tee ning tükki küljest ei võta.

Tõeline nuhtlus on (vähemalt mulle) külapoodide läheduses töllerdavad õllelunijad,neile on väga raske selgeks teha, et kõike ei pea näppima,ma ei taha teda järgmise poekese juurde viia ja kraapsu ka ei tee...

Viimati muutis kult, 21 Mai 2005, 14:47, muudetud 1 kord kokku.
Ummamuudu...
Re: Lammas
Järgneb reglementeeritud pöördumine mootorratturi poole:kult kirjutas:Tere,
eelpool öeldust jääb mulje, et ei olegi nagu õiget, reglementeeritud pöördumist mootorratturi poole.Ajad aga näpu ninna ja kiibitsed niisama ümber huvipakkuva tsikli-ei küsi, ei uuri- parem, kui üldse ei huvitu.
1.Tervist
2.Mina olen ......
3.Õnnitlen teid selle suurepärase mootorratta omamise puhul
4.Teie suurepärase isendiga seoses on tekkinud mõned küsimused
5.Kas te võiksite anda lühildase ülevaate teie mootorratta spetsifikatsioonidest
6.Kas te võiksite lisada veel mõned märkused mida kindlasti tuleks selle konkreete ratta kohta teada.
7. Lubage teid tänada, et leidsite oma kiires päevakavas aega vastata minu tülikatele küsimustele.
8.Lubage teile teie vaeva kompensatsiooniks ulatada tagasihoidlik kingitus
(kingitus on soovitavalt sinine või lilla ja pakitud ümbrikusse)
9.Nael kummi (..või rehvi

.....uskuge või mitte sellise reglementeeritud pöördumisega saate alati oma vastused. Pöördumise punkt 8. võib tõsta ka kõige esimeseks, et anda selgesti mõista et tegemist on reglementeeritud pöördumisega
-
Teema algataja
Päris nii vast ikka ei ole-võhik tahab ehk mittevõhik olla, sellepärast ju küsibki?Ma ei eita , et küsitakse lauslollusi, kindlasti küsinud ise samuti, kuid huvi asja vastu näitab arenguvõimet. No küsib rumalasti,vastamine mind ju lollimaks ei tee ning tükki küljest ei võta. Wink
Väga õige kult! Kui inimesel on siiras huvi, siis pole rumalaid küsimusi. Kindlasti on aga olemas nipsakad vastajad! Kes siis tegelikult totaka mulje jätab?

Aga motomehe ratast, nagu naistki ei tasu võõrastel näppida!
Vaikne-Bob vastab kannatlikult, kui muidugi oskab!
No näed, nigu nipsti ilusaste "reglement" paigas!
Kameeleon-kas tsheki ka saab?(p.8.)
Tähelepanekutest mujal-pildistamiseks on ikke paslik luba küsida,kui midagi ratta kohta küsid siis ei vaadata sind nagu pooletoobist, kuigi küsimus võib just sinnakanti olla.Oma kogemustest veel seda, et kõige rahulikumad-sõbralikumad on n.ö. karutapja välimusega chopperivennad.
Kameeleon-kas tsheki ka saab?(p.8.)

Tähelepanekutest mujal-pildistamiseks on ikke paslik luba küsida,kui midagi ratta kohta küsid siis ei vaadata sind nagu pooletoobist, kuigi küsimus võib just sinnakanti olla.Oma kogemustest veel seda, et kõige rahulikumad-sõbralikumad on n.ö. karutapja välimusega chopperivennad.

Ummamuudu...
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.