Lubadega/lubadeta sõitmine

vip666

Lugemata postitus Postitas vip666 »

õige jah ostame ja teeme jne.
ei tea, täna hommikul oli igati meeldiv/ebameeldiv kogemus. eebameeldiv, kuna sain trahvi ja raha oleks mujale vaja.Meeldiv kuna pani mõistuse pähe. nüüd saab rahulikult ratast siluda ja autkooolile pühenduda. kuigi nüüd veits offtopic, POLITSEI käitumine oli mega, sõna otseses mõttes, viisakad ja heatahtlikud. võibolla ka sellepärast, et ma ei plõksinud vaid kui "aus" rikkuja ka tunnistasin koheselt, et jah pole lube ja minu viga. kui keegi nüüd arvab et see jutt on siin selleks et fafafa olen kõva mees sõitsin lubateta siis - EI OLE. käigem autokoolis, kannatagem veits ja suhelgem politseionudega normaalselt, siis suhtlevad ka nemad normaalselt meiega.

Kõigile kellel lube pole soe soovitus -tehke ära, hetkel hea aeg tegemiseks, et suvi päris luhta ei läheks.

mis siia üldisesse juttu puutub siis sama asi, kannatage ja siis sõitke, ja kui ei kannata ja sõidate ning saate trahvi siis ärge vinguge. oma viga, mitte kellegi teise.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”