Algajale varustus
-
DGAF
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Re: Algajale varustus
oldmaniac kirjutas:Tuono kirjutas:s2mmy kirjutas:Need kindad ju täielik pask, hinna/kvaliteedi suhe on täiesti paigast ära, mugavust ei tea aga olen näinud vähe kasutatud katkiseid kindaid päris mitmel ja nad ise on kahetsenud seda ostu (mitte need, kes said poole odavamalt)...
Ma olen neid nüüdseks juba 3-4 paari ära kukkunud ja mul on käed siiani terved. Enamuse oma tööst teen ma kätega ja seetõttu on ülioluline, et mul käed elaksid üle ka kõige vastikuma tänava- või rajakukkumise. Paremat kaitset kätele ilma mugavust ohverdamata on juba päris keeruline välja mõelda. Ma ei ole siiani täheldanud, et need kindad kusagilt iseenesest laguneksid.
Lisaks pole ma ainus, kes nii arvab. Julgelt võib väita, et need on ringradadel ühed levinumad kindad üldse. Ehk on sellel vähemalt üks väga hea põhjus?
Mõistlik oleks meeles pidada, et enamus motovarustusest on üsna ühekordseks kasutamiseks ehk peale kukkumist võiks kahjustada saanud kraami välja vahetada.
Seltsimees Tuono, sul on ääretult huvitav arvamus nende kinnaste kinnaste kohta. Oled sa neid ise kasutanud või tead sa siis ehk vähemalt soovitada mõnd paremat alternatiivi?
Parimad kindad mis mul siiani olnud on!
Pole veel rajal testinud ja õnneks ka kukkumisi pole olnud aga tänava sõitude põhjal - ülimugavad (hoolimata, et mul läks ca nädal või isegi peale, et korralikult sisse kanda nad) ja siiani pole mitte mingit kulumise märki, kuigi kasutust on väga palju saanud ja igasuguse ilmaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.