Lubadega/lubadeta sõitmine

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Minu arvamus politseiga suhtlemise kohta on see, et mitte ei pea p...t lakkuma, nagu siin eelpool öeldi, vaid peab oskama normaalselt ja viisakalt suhelda. Minu arvates käib see nõue iga inimesega suhtlemise kohta... :shock: Igatahes mind on see autoga sõitmise puhul küll palju kordi aidanud. Olen mitu korda nii umbes 23-25 km/h kiiruse ületamisega radarisse sõitnud ja peale oma vea tunnistamist ja otse ütlemist a la "läks jah vähe kiireks. ei hakkagi üldse mingeid vabandusi otsima" olen tavaliselt hoiatusega pääsenud.

Üleeile sõitsin tsikliga ca 115-118-ga 90 alas politseist mööda ja mind ei peatatud... Üldiselt on nad minu arvates tsiklimeeste vastu üsna tolerantsed. Peaasi, et see räigete rikkumiste tõttu tehtud laksude arv ülemäära ei kasvaks...

Ja load tuleks ikka ära teha... Huvitaval kombel ei pane keegi küsimuse alla B-kati lubade vajalikust autoga sõitmisel. Miskipärast aga vaadatakse A-katile kuidagi rohkem läbi sõrmede...? :?

Fazer

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”