Kust saab motoriietust
Moderaator: Moded
Re: Kust saab motoriietust
Otsin pingsalt bike saapaid,43 nr. punase musta valgega umbes 100 euri ligi,ehk kellelgi on üle
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Siit saab 59€. Kasutasin kaks hooaega väga head olid, andsin saapad järgmiselegi kasutata ja tema ka rahul. Üle lombi käivaid inimesi on küll ja veel siingi foorumis.
http://biltema.fi/fi/Autoilu---MP/Moott ... set-82672/
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Kus see pood soomes asub või on ainult veebipoe pakkumine?
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Sukusuku kirjutas:Siit saab 59€. Kasutasin kaks hooaega väga head olid, andsin saapad järgmiselegi kasutata ja tema ka rahul. Üle lombi käivaid inimesi on küll ja veel siingi foorumis.
http://biltema.fi/fi/Autoilu---MP/Moott ... set-82672/
Kas saapa nr vastas ka tavalisele numbrile, mida kannad?
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Jah vastas. Vaatasin oma käimade talla alla, võtsin riiulist vastava numbriga kohvri, tegin lahti panin jalga, sobis.... ja kassase.
Järgmised saapad ostsin Eestist oluliselt kallimad . Ei hakka siinkohal pealinna firmale laimu tegema aga kokkuvõtvalt ostaks iga kell uuesti need saapad. Kuna on kvaliteetsemad, kui need mis Eestis pakutakse paarisaja eest.
badandevil kirjutas:Kuskohast leiab nahast sõiduvarustust lühikesele naisterahvale?
Kui lühikesele?
Ma olen kuulnud, et Bikeman'is ostetud riideid on pikemaks tehtud (võimalik, et suisa tootja poolt). Ma usun, et sellisel juhul peaks ka lühemaks olema võimalik teha. Endal Velt'ist ostetud kama, pole ka just eriti pikk.
badandevil kirjutas:Kuskohast leiab nahast sõiduvarustust lühikesele naisterahvale?
Ilmselt on kõige suurem valik siin: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=345
Siit näiteks Dainese Safety Pro 1: http://karmo-stuff.blogspot.com/ Tel. 5067746
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Kas Sa Motomarketist oled vaadanud?
Minu teada tegi Rev'it erinevaid lõikeid: short, regular, long.......
edu
badandevil kirjutas:alleram kirjutas:Kui lühikesele?
Ma olen kuulnud, et Bikeman'is ostetud riideid on pikemaks tehtud (võimalik, et suisa tootja poolt). Ma usun, et sellisel juhul peaks ka lühemaks olema võimalik teha. Endal Velt'ist ostetud kama, pole ka just eriti pikk.Saab teha kindlasti, aga tahaks ikka juba uuena parajat asja kui võimalik.
Pikkust (lühisust) on 160, poes siiani proovitud asjad lohisevad järgi või on õlgadest liiga kõrged. Ja seda õla asja juba keerulisem hakata ümber tegema.
Netipoes iseenesest on lühikesele kasvule olemas eraldi mõõdutabel, aga müügil neid asju pole ikkagi... ja muidugi tahaks proovida, mitte netist osta.
Arusaadav, et kohe soovid õiget suurust ja enne ostu ikka proovida, samal põhjusel pole ka mina netist midagi tellinud. Ma 164 cm ja vähemalt ühte tüüpi püksid olid mulle eelmisel aastal Velt'is proovimas käies kenasti kukekad, Sulle peaks justkui äkki siis paremini sobima - Macna Dawn. Tagide kohta ei oska nõu anda, endal sutsu ebastandardne kehaehitus kui riideid otsida, aga kõigist proovitud tagidest oli ülimalt mugavalt istuv Macna Lotus. Selle kõrval võistles Bikeman'ist päris Lindstrandsi tagi, a sel oli ka õlad sutsu suuremale naisele, isegi kui proovisin kõige pisemat. Ja kui turvalisusest rääkida, siis nende riietega on ühest pisemast kukkumiseks kenasti välja ka tuldud, riietele jäid ainsaks kahjustuseks väike kraaps põlve peal. Edu otsingutel!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.