Led-riba kiivri külge
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Led-riba kiivri külge
mella kirjutas:Ma tean kedagi, kes sai lisastopptule pärast erakorralise ülevaatuse, kuna see polnud e tähisega ega tootja poolt ette nähtud.
Ise olen saanud püsti paigaldatud numbrimärgi eest sama asja. Ja tuttavaid on saadetud erakorralisele, kui number asetub tagatelje juures.
Samahästi võib ju öelda, et number on näha, aga seadusesilmadele ei sobi.
Alati on olemas piirsituatsioonid, miks nendest rääkida. 98% juhtudest on kõik korras ja keegi ei kobise ja ega järgijäänud 1% korral ilmselt ka kobinast oluliselt kaugemale minda. Mis puutub ülevaatusesse, siis ühes vigisevad ja järgmises lasevad möödaminnes sama asjaga läbi. Mul näiteks uuris vana ülevaatusel hoolsalt ketti ja avaldas arvamust, et näeb teine liiga kuiv välja ning kas ata on ikka piisavalt pingul. No ja siis? Üldiselt on seadustega nii, et asjad mis pole keelatud on lubatud.
Tsikkelröövel kirjutas:võid olla üsna kindel, et politsei arvab ikka teisiti ja teeb ikkagi trahvi, kui tal veidigi paha tuju on
Jah, kui paha tuju on. Tegelikult on võimalik suvalise tsikli või ratturi juures leida midagi, mis pole õige. Ma olen saanud trahvi näiteks stoppmärgi eiramise eest (tõsi minmaalse summa aga ikkagi), sest politseinikul oli paha tuju ja see oli ainuke asi, mida ma ümber lükata ei suutnud (peatati põhjusel, et ühel suunal oli klaas katki ja ma sõitsin remondikohta nagu liiklusseadus seada võimaldab).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.