Abipalve: otsin tsiklist, kes leidis minu telefoni
Moderaator: Moded
Abipalve: otsin tsiklist, kes leidis minu telefoni
Pühapäeval 4. augustil Paide Olerex-is peatust tehes unustasin oma telefoni LG L9 seal olevale pingile ja ise sõitsin minema. Hiljemalt tund aega hiljem, kui avastasin telefoni puudumise ja olin Paide Olerexi tagasi jõudnud oli telefon juba läinud ja välja lülitatud. Positsioneerida pole võimalik.
Pealtnägija sõnul oli selles vahemikus pingi juures 2 meesterahvast, kes üsna varsti sealt tsikliga lahkusid. Tsikliks must naked (midagi Horneti laadset) ja piloodil seljas must tekstiilist tagi ja kehaehituselt turskem ja väheste juustega, kaasreisijal jalas hallid riidest dressipüksid ja seljas valge pusa. Viskasid mulle veel üks tunnike enne sündmust käppa Olerexi ringil...
Abipalveks oleks, et aidake mul välja selgitada, kes võiks liikuda sellise masinaga. Äkki kellegi tuttav või tuttava tuttav. Homme lähen teen avalduse ja ehk võimalik millalgi videosalvestust näha ja saab tsikli numbri kätte.
Kogu värk toimus 21-22 vahel.
Numbrilt 5210926 on mind võimalik kätte saada, kui kellelgi kasvõi väiksemat infot jagada on.
Tänades, Ragnar.
Re: Abipalve: otsin tsiklist, kes leidis minu telefoni
Sain mehed kätte, aga tundub, et kahjuks nad ei tea asjast midagi. Uudist nii palju, et arvatavasti liivakasti maffia sai telefoni endale.
Igatahes politsei väidetavalt tegeleb asjaga, aga ma hakkan uut telefoni valima.
Tänan tähelepanu eest!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.