YZ450F mootori probleem
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: YZ450F mootori probleem
tarkadeklubipeaboss kirjutas:Ei ole mõtet segukruvi suvalistes suundades keerutada, nii palju krossirattaid on tänu katseeksitusmeetodile karpa sättimisel p..se keeratud ,et hoia pead kinni. .
Vat selle peale hoia tõesti pead kinni
Nüüd ootaks kohe pikemat monoloogi, et mida kõike võib perse keerata, kui sa juhuslikult segukruvi julged puutuda. Seda enam, et seguruvi asend jääbki tavaliselt sinna 1,5-2 ringi kanti ja see võib olla, kahe ühesuguse ratta puhul, mõlemal täiesti individuaalne. Jah, kahetaktilisel on see vähe teine teema sest segu rikkusest oleneb ka õlitus.
Ma olen selle "järgi käimisega" piisavalt mässanud ja mitte ühe rattaga ja kõigist jagu saanud ja seda järgi käimist segukruvi keeramisega tõesti ei kõrvalda.Probleem on ju veel käivitumisega ja selleks oleks vaja segukruvi ja siiber paika saada sest 4T puhul kipub see käivitumise lihtsus olenema paljustki sellest, kui hästi tühikäik paigas on ja see pool ringi siia-sinna kruttimine võib anda aimu, et mida konkreetne isend tahab. Kui tühikäik paigas pole siis ei saagi aru mida täpselt tahab, ükskord käivitub ühe tegevuse korral järgmine kord teise korral. Mul see järgi käimine näiteks ühel korral mõjutas käivitumist, teisel korral ei mõjutanud. Kui varasemaid poste lugeda siis oli viga süvenev. See vaakumplaat ei keera end seal ajapikku kuidagi ise ringi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.