Pidurikolbide määre - milline ja kes müüb?
-
ummip
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Re: Pidurikolbide määre - milline ja kes müüb?
joel kirjutas:Ma olen kasutanud (autodel) Würthi pidurivaseliini ja tundub päris hea asi olevat. Määrdega koonerdanud ei ole ja eriti paksult olen seda pannud nii kolvi kui sadula poole tolmukatte soonde. Muidu ronib sealt vahelt ikka niiskus sisse ning ajab kolvi ja silindri rooste. Täiesti tavaline kolvi kinni jäämise põhjus on, et tolmukatte soon korrodeerub ära ja "pundub" üles ning kiilub tolmukattega kolvi kinni. Ning nagu Maaks ütles, teine pidurite pealejäämise põhjus on klotside suportisse kinni roostetamine. Klots peab supportis pigem loksuma kui tihedalt käima ja kokkupuutepinnad võib tõesti määrde või kasvõi vana õliga kokku teha. Klotsi tagakülje määrimise mõte on, et võib aidata pidurite kriuksumise vastu. Ostsin kunagi prooviks lausa spetsiaalset Motipi kriuksumisevastast aerosooli, aga see oli küll maha visatud raha ja kasu polnud temast midagi (või kui, siis marginaalselt).
See on peaaegu õige jutt. Kolbe ja sadula liugpindasid tuleb määrida pidurivaseliiniga , sisuliselt ei ole see muud kui tehniline vaseliin,muud ei tohiks sinna panna kuna muud määrded venitavad kummitihendid välja. Klotside otsmised hõõrdpinnad ja tagumine külg määrida keraamilise määrdega.Seda viimast siis ainult autode puhul, ratastel hoiaksin need kohad pigem korralikult puhtad. Põhjus siis, et määrdesele pinnale koguneb paratamatult tolmu ja sodi ning ratta puhul see pole ilus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.