Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga

Kasutaja avatar

jkpoig
Tsikkel: ZR7

Re: Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga

Lugemata postitus Postitas jkpoig »

See on läbimõtlemata laest võetud veksel. Siin puudub igasugune mõte aruteluks. Teema; "Mulle maitseb apelsin." oleks täpselt sama mõtekas. Siis saaks arutleda, et mandariin on odavam ja apelsinil paksem koor.

Ilmselgelt ei ole teema algatajal omalgi täpset arusaama mille üle siin vaielda. Korduvalt jookseb läbi, et vana on kasulikum aga põhjendused on puudulikud. Nagu eelpool mainiti ka kulu kalkulatsioon on mitte täielik. Kord räägime soetamise kuludest, siis amortisatsioonist, ajast ja pooled kulud jätame üldse välja mida jällegi autoga võrreldes arvestame jne.

Puudulikud on ka argumendid juba esitatud faktidele, mis välja toodud. Kuskilt ei paista ka kasutajas huvi olevat konstruktiivseks aruteluks.
Üldse on arutelu muutunud Auto vs tsikkel. Ülalpool olevast kalkulatsioonist ei näe ma ühtegi põhjendust, mis vahet on kas tsikkel on uus v vana. Kumb neist soodsam on.

jkpoig kirjutas:

Muide, ma ei ole päris kindel mida on mõeldud kõige mõtekama ja sõitmise all.
Mõtekam: hästi. kasulikum majanduslikus mõttes. Aga kas siia alla kuulub ostmiskulu, amortisatsioon, remont, kütus, hooldustasud, kindlustused jne?
Sõita: Kas sõitmise all me räägime ainult kütusekulust, usaldusväärsusest ja kuluosadest?

will111 kirjutas:

jkpoig, kõige mõtekam ongi antud teemas see koht, mille üle arutletakse ja erinevat arvamust avaldatakse. eks neid erinevaid arvamusi saad siit teemast lugeda ja vajadusel enda oma lisada. algselt ei olnud mõeldud selle all vaid "kasulikum majanduslikus mõttes".

Tõsi korra küll jooksis läbi, et majanduslik tulusus aga nagu kodanik ka ise yltes:

will111 kirjutas:

tegelikult on nii, et ega minagi arva, et hobi ja sellega tegelemine ALATI ja IGALJUHUL peab 100% mõistlik, loogiline ja läbi arvutatud olema.

Selles mõttes võttis reimps väga hästi kokku teema.

reimps kirjutas:

Vähe individuaalne teema pole vä?
Üleüldse suht mõttetu teema, ei tule seda konstruktiivset arutelu kuskilt. Lõpetage parem heaga ära ja minge sõitma. Kes oma vana, kes oma tutika rattaga. Ma lähen oma 9 aastat vana rattaga sõitma :)

Money well spent Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”