Nüüd juba järg ka meie omadeni jõudnud

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Eile 22.06.05 kell 15.05 tegin tsikliga vasakpöörde Tammsaare teelt Sõpruse puiesteele. Liikusin teises reas üsna tihedas autoderivis ja hoides ca. 10-12 meetrist pikivahet. Minu kõrval esimeses reas liikus trolli taga hõbehall VW Golf 72(3)6 AUX. Silmanurgast nägin, kuidas laigulises mundris juht hakkas tõmblema ja otsima kohta ümberreasutumiseks. Sekund hiljem tallas vend gaasi põhja, rabas rooli vasakule (koos selle liigutusega alla ka suunatule lüliti) ja süstis trolli ja minu vahelt mulle ette. Õnnetuseks ei näinud ta aga, et minu ees autod peatusid parasjagu, et lasta inimesi üle tee. Ehk siis vahetult peale mulle ette keeramist vajutas Golfi juht kahe jalaga pidurit. Minu rattale vajalikust ca 12 meetrisest pidurdusmaast oli järgi jäänud napilt 2 meetrit. Kuna mina koos rattaga kaalun pea pool tonni (310+110kg) ei olnud mul lootustki nii kiiresti pidama saada. Tagaratas läks plokki, samuti esiratas ja et mitte end Golfi pagassist leida lasin ratta pikali. Kerge lohisemise ja kukerpalli järel leidsin end muldvallis. Golfijuht vaatas peeglisse ja kadus.

Moraal?

pean veel mõtlema. Hoian teadlikult pikivahet ja ikka leiab mõni nokk, et see vahe on just talle mõeldud. Olen kuulnud nii mõneltki sõbralt autojuhtide (just nn."rullnokkade") uskumatust käitumisest liikluses tsiklistide suhtes. Sihilikud ettekeeramised, vahelekeeramised, trajektoori blokeerimised jms.

Mina võtan asja edaspidi isiklikult. Lükkan oma päevakava pool tundi edasi aga faking tropid saavad õpetust.

Vulcan tahab nüüd kordategemist.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”