Abiks pidurdamisel

Kasutaja avatar

|Maku|

Lugemata postitus Postitas |Maku| »

Kõva "vaidlus" teil siin. Mitu teemat on põimitud ühte topicusse.

Kõige pealt autokool. Mina käisin Kalju autokoolis ja ma ei ütle ühtegi paha sõna Kalju kohta. Ega ta erilisi näpunäiteid mulle jaganudki, kuna juba eelnevalt ammust B kat käes ja pool elu krossi ka sõitnud. Ma ei tahaks uskuda, et ta ei oska algajaid õpetada. Mulle tundus ta küll asjaliku inimesena, kes teab tsikklitest ja nendega sõitmisest nii mõndagi.

Järgmiseks sõiduvõtted, nimelt pidurdamine. Ma saan väga hästi aru, kuhu racerx oma jutuga sihib, kuna olen ka ise mx mees aastaid olnud. Nii palju ma ütlen, et ilma esipidurita on ikka kuradi raske sõita aga ilma tagapidurita pole hullu. Valdav osa pidurdamisest toimub siiski esipiduriga. Minge vaadake rinkal oskajaid mehi. See pole harv juhus, kui kurvi tulles neil tagumine ratas maast lahti on (või teie arvates pidurdavad nad siis ka tagumise piduriga?). Muidugi teatud olukordades on tagapidur omal kohal. Näiteks lahtise teekattega teel jne. Selliseid põhitõdesid peaks iga mootorrattur teadma. Motokrossis on tagapiduril teine roll kui tavaliikluses. Motokrossis on ta ratta stabiilsena hoidmiseks, kontrollimiseks, harva pidurdamiseks jne..

Ärge riielge noored inimesed nii palju :)
Life is full of surprises..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”