Kompass tsiklile
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Kompass tsiklile
Jesper kirjutas:urmas66, ma täiesti usun et sul võib olla õigus. Luban et kui päeva lõpus minu soetatud vidin kasutu on, siis siia teemasse ilmub postitus sisuga "Jesper on loll ja urmas66-l oli õigus"
Ma saan aru et igasuguste mõistlike argumentide poolelt lähenedes on tänapäeval suht ajuvaba tahta midagi muud kui GPSi, aga samas mõistlike argumentide poolest on ka üpris napakas liikuda ringi ilma katuseta sõidukis.
Kauri, see tundub super kui ära mahub jah, eriti asjaolu et voltmeeter tundub ka komplektis olevat, seda on ka vaja. Võtan järgmine nädal millaski ühendust.
efendi, need kaks viimast tunduvad päris asjalikud, tänks. Kuigi ma tegelikult lootsin et äkki on midagi sarnast ka kuskil letis olemas et saaks hinnata paigalduse keerukust, paadipoodi pole küll vaadanud jah, see ei löönud kohe pähe.
Sa võid osta mida soovid,aga füüsika reeglid on ikka kõigile samad.Samuti ka maa magnetväli.Ma ei väida ,et sa loll oled,aga sa ilmselt ei ole nende asjadega kokku puutunud ja saad nüüd targemaks.See mida sa teema alguses näitasid on tavaline magnet kompass,mis tegutseb maa magnet välja toimel.Kõik muud siin pakutud asjad,mis kasutavad ekektrit,on üldjuhul teise tööpõhimõttega.Et magnet nõel suunda näitaks on vaja seisma jääda ja kompass maapinnaga võimalikult horisontaalseks sättida.Siis näitab nõela punane ots põhja suunas.need lihtsad asjad ei tööta liikumise pealt.Me ei räägi laeva ja lennuki gürokompassidest.Elektroonilised asjad töötavad,aga sa ju ei soovinud elektriga pistmist teha.Nüüd ,aga oled valmis ostma elektrilist,loomulikult elektrilised töötavad ka sõidu ajal.Nad ikkagi on enamuses väikesed signaali püüdjad
a´la GPS.
Siin natuke lugemist magnet kompassi kasutamisest lihtsas keeles ja saad ka ise aru ,miks seda ei saa tsikli peal ja eelkõige tiheasustusega aladel kasutada.
http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodu ... 1_787.html
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.