Kompass tsiklile
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Re: Kompass tsiklile
Ma nüüd ise söön natuke oma sõnu. Ei ole ikka "päris" GPS mu gepsul.
Neid gepsusiseseid kompasse on kahte sorti.
Odavama otsa variandid vajavad suuna paika panemiseks liikumist ning natuke kallimad ja asjalikumad mudelid ei vaja, küll aga vajavad aeg-ajalt kalibreerimist.
Sellepärast endale Etrex 30 ostsingi - ma saan suuna kätte paigal seistes, ei pea selleks liikuma hakkama.
http://gpstracklog.com/2012/12/do-you-n ... mpass.html
"While all GPS receivers can tell where you are, entry-level models have no way of ascertaining which direction you are facing. So you have to start moving and walk a few steps at a good pace before it can accurately point you towards your destination. This is why mid-range and high-end units have an electronic compass — to show the direction you should travel even while standing still."
Ning defineerime, mis on täpne. Ma pole kordagi hätta jäänud, ka siis, kui reisisin Ukrainas, kui mul oli paljas GPS, sest Ukraina kaarti polnud, liikusingi tühja platsi peal suuna järgi.
Ning need munakujulised gepsud (magnetiga, mitte elektroonilised) töötavad ka tegelikult üsna hästi autode ja tsiklite ja paatide peal, kui mignit "militaartäpsust" taga ei aja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.