Mobiiltelefon bluetooth/wifi intercom-iks
Re: Mobiiltelefon bluetooth/wifi intercom-iks
No antud juhul on ju probleem ainult Apple/Androidi lõhes, peakomplektid on juba olemas ja ühe opsüsteemi piires nagu näib lahendusi olevat?
Minuarust võiks igasugu intercomide, navide, kaamerate ja muu sellise tootjad ükskord leppida faktiga, et telefon on tavakunde jaoks paratamatult niiöelda "hub" ja täiustagu nad oma kalosse palju tahavad, keegi täie mõistusega inimene ei hakka navist muusikat kuulama, intercomi kaudu filme tegema või kaamera kaudu pilte üles laadima. Või siis kui mul näiteks on juba olemas ideaalsed kõrvaklapid, mida ma ka tavaelus kasutan, siis miks ei või intercomi küljes olla lihtsalt pistikut nende ühendamiseks, vaid selle asemel on mingi kräpp sinna jäigalt külge ehitatud, sest iga firma arvab et ta teab paremini kui mina mida ma tahan. Ma jälle tõesti ei viitsi pärast mingi 100+€ seadme ostmist sinna ise pistikut tinutama hakata. Ja no telefoni laadimine on minuarust see kõige väiksem mure üldse, vähemalt niikaua kuni jaksan veel vigase laadija tõttu tühjenenud akuga tsiklit käima joosta ![]()
Iseenesest ma saan ka aru inimestest, kes lähevad ja ostavad a'la Garmini/Sena poe tühjaks ja on pärast selle vidinaringi endale külge riputamist õnnelikud - see ostmine ja paaritamine ja konfimine on lihtsalt nagu hobi iseeneses, nagu vanasti SAT-TV entusiastidel tõmbus nägu morniks kui kogu kupatus nädal aega järjest lihtsalt töötas ilma panni reguleerimata või koodikaarte sisse häkkimata. Või no mulle näiteks meeldibki ise autosid/tsikleid remontida ja selleks igasugu ägedaid tööriistu koguda, mis siis et kehtivate töökodade hinnakirjade juures on see sügavalt mõttetu tegevus ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.