Suzuki GSXR 1000 k7 "lainetab" mootorist
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 116
- Tsikkel: Suzuki GSF 1200 Bandit Custom
Suzuki GSXR 1000 k7 "lainetab" mootorist
Tere.
Imelik mure masinaga. Sõidu ajal masin nagu lainetaks mootorist. Millest tingitud olla võib. Käivitub töötab korralikult. Mingeid muid muresid ja jamasid tähele ei ole pannud.
Ehk on kellelgi kogemust.
Re: Suzuki GSXR 1000 k7 "lainetab" mootorist
Selline ühtlaste pöörete juures, kui sõidad ala 3-4 000 vahel ja siis nagu hakkaks nõka nõka nõka tegema aga välja ei sure? On selline tunne eks? Kui gaasi annad läheb ilusti pöördesse jne.
-
Ardilla kirjutas:Selline ühtlaste pöörete juures, kui sõidad ala 3-4 000 vahel ja siis nagu hakkaks nõka nõka nõka tegema aga välja ei sure? On selline tunne eks? Kui gaasi annad läheb ilusti pöördesse jne.
Nõka nõka ei tee. Lihtsalt selline tunne nagu ühtlased õrnad tuule iilid.
Kas ratas on seisnud ka vahepeal?
Mul on sarnane asi oma rattaga peale talve. Muidugi keti vahetasin ka ära siis mingi aja tagant peale vahetust ja mingi 100 km-i tuli ketti pingutada uuesti ja õlitada, siis läks paremaks.
Aga ma sõitsin paagi tühjaks, panin paagi silmini 98 täis ja lisasin pihusti puhastamise vahendit. Sõitsin selle paagi tühjaks ja see nõksutamine või lainetamine kadus.
-
Vahetab veel kevadeks küünlad ära võimalik, et asi selles.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Greger kirjutas:Nõka nõka ei tee. Lihtsalt selline tunne nagu ühtlased õrnad tuule iilid.
Mul tegi kaburaatoriga Honda just täpselt nii siis, kui düüsides mingi sodi oli. Mitmed vilunud mehed otsisid aga viga üles ei leidnud. Kuni Motoremi viisin - seal tuvastati põhjus hetkega. Väga hoolsat puhastust vajas.
-
Macintosh kirjutas:Greger kirjutas:Nõka nõka ei tee. Lihtsalt selline tunne nagu ühtlased õrnad tuule iilid.
Mul tegi kaburaatoriga Honda just täpselt nii siis, kui düüsides mingi sodi oli. Mitmed vilunud mehed otsisid aga viga üles ei leidnud. Kuni Motoremi viisin - seal tuvastati põhjus hetkega. Väga hoolsat puhastust vajas.
Tõsi. Eelpool on ka mainitud, et kasutati pihustipuhastust ja asi sai lahenduse. Muidugi nõme, et meil nii sitast kütust müüakse.
No nii on, mul tekib see jama peale talve või pikemat seismist. See talv võtab paagis oleva filtri puhastamise ette ja sisselaske torud ja tökatist puhtaks. Teen pilti ka sellest pasast mis sealt välja tuleb. Ma loodan, et kõikideks oma plaanideks aaega leian.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.