Yamaha FZR 600R '95 projekt
-
Lembit
Teema algataja - Postitusi: 223
- Tsikkel: Honda XR
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 83 korda
Re: Yamaha FZR 600R '95 projekt
Ma olen juba aru saanud, et see ei ole lihtne ja on palju põhjuseid, miks ei saa, aga keeraks nüüd fookuse selles mõttes ümber, et pakume pigem infot stiilis "kuidas saab" mitte ei viska puid alla sellele "miks ei saa".
Tänud kõigile, kes infot on lisanud. Ma vaatasin ka seda tühjenemisgraafikut just suurte voolude korral ja väikeste voolude osa jäi tähelepanuta. See ei tähenda aga, et selle peaks ilmtingimata tegemata jätma. Kindlasti on see insenerlahendusena võimalik ja kindlasti ei ole see vajalik tee, mida mööda ilmtingimata peaks käima. Kui peaks kätte jõudma täpselt see hetk, kui tahaks selga istuda ja ülevaatusele sõita, ning LiPO projekt ei ole veel tulemust andnud on ju ka "easy way out" suvalisest tsiklipoest mingi tavaline pliiaku külge rabada ja valmis, aga mõnda asja võib ju teha ka põhjustel "because I can" või "built not bought" või "no ja miks ka mitte".
Eks selle ajani, kui akut on reaalselt vaja on veel raua kallal tööd nokkida küll ja minu jaoks on hetkel palju suurem showstopper see sabaaluse plastiku teema. Tahaks juba saagi sisse lüüa ja istet tegema hakata, siis saaks kõrgused paika ja selle ruumi selgeks, mille sisse summuti peab ära mahtuma.
Ei ole esimene tsikkel.
"palju erinevaid võrre ja mopeede" -> Minsk125 -> Jawa 354 -> Jawa 638 -> Jawa 634 -> IZ Planeta 5 -> Dnepr MT-10 -> Dnepr MT11 -> pikk paus -> Honda XR600R -> Yamaha projekt. Võimalik, et mõni asi jäi meelest ära ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.