Kütusepaagi taastamine..?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2013 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Kütusepaagi taastamine..?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

koi kirjutas:

Pilti vaadates on ikka korralikult robustne töö küll! Eks kuula, mida pahteldaja- viimistleja-värvija asja kohta ütleb.
Ma sellist tööd oma käega kliendile ulatada ei julgeks!! Aga kui sa ise rahul, siis kõik OK.

Ma ei ole küll täna automaaler,aga olen selleks kunagi õppinud ja ma ei saa küll aru,et seal midagi ebaloomulikku oleks.No ainult karukeelega karestamisest jääb jah väheks ja peab veidi tööd ka tegema,et siledaks saada.
Aga kui kuju on õige,siis mingid väikesed konarused ei ole küll mingi probleem tänapäevaste vahendite olemasolul.
Kuidas sa selle koha siis pahteldamatta täiesti siledaks oleks saanud? Kui terav mölk sees ja sa seda kohe hetke pärast välja ei tõmba,siis unusta ära ainult väljatõmbamisega sile pind saavutada.Iga metallidega tgelev inimene teab ,et tekib venimine millest pole pääsu ja mida tagasi ei pööra.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”