Yamaha YBR125
Üksinda sõites olen saanud 105km/h @ 9500rpm, 10 000rpm hakkab juba punane ala niiet rohkem ei tasugi loota stockis. 90km/h edasi tõuseb kiirus küll aeglaselt aga tõuseb ja kahekesi kui tsikli peal oli kokku ca 155kg oli max 90km/h. Vähemalt on see teada, et spidomeeter tal praktiliselt ei valeta (mõõdetud autoga), niiet mis kellal see ka tegelikult. Maanteel saab hakkama, aga sellepärast ma siin küsisingi nõu, mida arendada, et ka kahekesi tuleks 100km/h ja seda ilma venimiseta.jack ice kirjutas:Marcuz, palju sa oma masinaga kiirust kätte saad? kui 90 ikka välja jookseb oleks kõik ok. kas on mingi soovitatav sissesõidu kilometraaz, kuidas mootor õli peab, äkki veel midagi huvitavat?
Sissesõit on põhimõtst kuni 1000km. 0-500km kuni 6000rpm (70km/h) ja 500-1000km kuni 7500rpm (85km/h).
Õli peab mootor hästi. 1000km juures oli õlivahetus ja kui nüüd 1200km hiljem vaatasin (LS: 2200km), siis oli täiesti täis ja õli polnud üldse võtnud.
Rohkem midagi huvitavat ei oska öelda. Praegu uurin ühte Prantsuse YBR foorumit ja proovin sealt tekste tõlkida, et targemaks saada. Ka ühes Saksamaa foorumis oli sellest pillist natuke juttu, aga võimsuse suurendamise kohta pole hetkel infi leidnud. Välismaalased on üldiselt rahul, eriti tema ökonoomsuse, vaikuse ja ka kiirenduse pärast. Ise olen rattaga väga rahul ja ei suuda ära oodata, millal need vihmased ilmad lõpevad, et korralikult sõita. Siiski pisemate modifikatsioonide ideed kiiruse suurendamiseks kuluksid ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.