Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja? (oli jah teadjaid!) → Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?

Lugemata postitus Postitas will111 »

kütuselatil oleva ülerõhuklapi ja regulaatori all mõtlete siis üht ja sama vidinat, ma eeldan? Niipalju kui ma mingisuguse ägeda kõverpeegliga seda latti olen siit ja sealt otsast uurida suutnud, mina näen ainult lati ühes otsas fuel rail pressure sensorit ehk lati rõhu andurit, millel pistik taga. Tagasijooksu kütusele seal ei ole. fuel rail ise näeb minumeelest välja täpselt selline https://www.ebay.co.uk/p/PEUGEOT-CITROE ... 1828378710 rohkem mingeid klappe seal seega justkui ei paista olevat. kas kuskilt mujalt võiks siis veel sellist klappi otsida? loogiliselt mõeldes ei tundu nagu muid võimalusi väga olema sest latist edasi ongi ju pihustid ja kogu moos. võibolla pihustite ülevool siis asendab antud süsteemis seda relief valvet või regulaatorit?

ühtlasi ma ei näe, st. ei ole suutnud tuvastada, et kuskilt mujalt peale kõrgsurvepumba ja pihustite tagasijooksu tuleks üldse veel mingit tagasijooksu paaki. või vähemalt selle üleüldise tagasijooksu toru peale ei liitu rohkem kuskil mingeid ühendusi. kui kuskil on mingi ülerõhuklapp (lati küljes seda igatahes ei paista küll olevat) siis see laseb kütuse põhimõtteliselt sussdi vabasse õhku või mis põhimõttega need asjad töötavad? ainuke koht, kus minumeelest saaks veel selline relief valve olla, on kõrgsurvepumba küljes high-pressure poole peal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”