Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja? (oli jah teadjaid!) → Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?
-
Maaks
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 427 korda
Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?
Tort kirjutas:mx77 kirjutas:Kõige hullem on see, et uutel autodel on manuaal nii paks, mul ei mahu see kindalaekasse ära. Seega rehvi tühjenemise puhul olen ma hädas, nagu mõni blondiin.
Uuel ajal on ju autos “kõik on pekkis, saatke mees” nupp? Ma ise muidugi sõidan 10 aastat vana traktoriga ja sellisest luksusest ei tea.
See on hea nupp jah, eriti kui oled kusagil Põlvamaal RMK telkimispaigas - pärast seda nupuvajutust on sul aega see manuaal 2x läbi lugeda, enne kui abi kohale jõuab
Mu enda autol sellist nuppu pole (lisavarustuses vist?), aga on tel. number klaasidel kuhu võib igal ajal "murega pöörduda" (mis teeb ilmselt sama välja).
Mul on kasutusjuhen tööjuures lauasahtlis, sest võttis tõesti haigelt palju ruumi, AGA laadisin telefoni pdf versiooni failikujul. Vaja pole läinud ![]()
mx77 kirjutas:Reeglina jääb üks normaalne esiveoline auto korraliku talve korral ikka paar korda kinni, mida siis rüütel valgel hobusel (loe: nelikveosel) peab välja sikutama.
Ma laisk (ikka usumatult laisk kohe), pole viitsinud kunagi nööridega möllata, olen lihtsalt käed külge pannud (aga see ei ole nõrkade meeste teema) ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.