Honda Transalp 1992 ranel

Kasutaja avatar

Teema algataja
ranel
Postitusi: 3123
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 325 korda

Re: Honda Transalp 1992 ranel

Lugemata postitus Postitas ranel »

Ilmad on soojaks läinud ja sai nüüd keevituse ka garaažist välja ajada ja ratta kallal edasi nokitseda. Üks asi, mis on häirinud, on tuhmunud reflektor. Ebays müüdavad ei tundu ka väga palju etemad olevat, LED pirni sisse toppimine ei aidanud ning reflektori taastamise korral ei julgeta anda garantiid, et kehvemaks ei tehta. Ei julge ka ette led nn asendustuld panna, sest kui see üles ütleb, tõenäoliselt tee peal seda enam korda ei tee.

Niisiis, kuna nagunii oli plaanis ette ka rauad teha, siis sai ka lisatuled ette pandud. Ilueedi see ratas nendega pole, aga praktilisem saab kindlasti olema, kui varem. Esiraudade eemaldamine võtab aega 1-2min, nii et vajadusel saab ruttu kohendada ratast. Igapäevaselt ratas sellises seades ei hakka olema, kuid nädalavahetuseks metsas plaanis kasutada.
Elektri osa sai natuke talvel kohendatud, aga nüüd tuleb siiski suuremalt see ette võtta, sest mõningad modifikatsioonid on veel plaanis.

32.jpg


http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”