Kawasaki vaskseib

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kawasaki vaskseib

Lugemata postitus Postitas will111 »

njaa, kunagi sain enda omad tööriistamarketist järvel. muidugi ma usun, et ega nad nüüd hirmsa täpsusega tehasemõõdus just olema ei pea. ehk et ilmselt käib väga hästi ka a'la 10x14x1. kui mälu ei peta siis midagi just sellist mina sealt tööriistamarketist saingi omale. mälu võib muidugi ka petta ning võis sama hästi 1.5 olla :D aga no point selles, et vähemalt ma nad sain. nende seibidega kipub muidugi tänapäeval olema vist see teema, et kui kuskil müüakse siis proovitakse sulle iga hinna eest müüa mingi suur karp kõikvõimalikus mõõdus seibe. mitte ühte või kahte õiges mõõdus seibi. viimati poolas käies ehituspoes vaatasin seda karpi seal ja mõtlesin, et kas võtta või mitte. hind olid muidugi suht soodne aga tookord võtsin hoopis samasuguse karbi o-rõngaste valikut :D
kui kuidagi ei saa 10se auguga seibi siis võid ju ka osta mingi suurema 8se auguga vaskseibi ja selle sisemine ava ise 10seks töödelda. kunagi tuli sellist asja ka teha, ilmselt samal põhjusel, et 10st polnud lihtsalt kuskilt võtta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”