NUPP "Vaata vahepeal postitatud teateid"
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
NUPP "Vaata vahepeal postitatud teateid"
Login foorumisse sisse, vajutan nuppu ja mida ma näen... 10 teemast 9 asuvad rollerite alafoorumis. No offense, aga isiklikult ei ole mitte mingit huvi lugeda teemasid ala kuidas eemaldada rolleri piirajat, kui hea tõmme on sellel rolleril, rolleri tuuning jne.
Ehk siis ettepanek oleks filter kust saab igaüks oma profiilis valida, millistele alafoorumitele see nupp kehtib/ei kehti.
Kui keegi teine selle järgi vajadust ei tunne, siis teema prükkarisse, kui aga veel huvilisi võiks asja arutleda.
Ehk siis ettepanek oleks filter kust saab igaüks oma profiilis valida, millistele alafoorumitele see nupp kehtib/ei kehti.
Kui keegi teine selle järgi vajadust ei tunne, siis teema prükkarisse, kui aga veel huvilisi võiks asja arutleda.
Viimati muutis Motomart, 03 Sept 2005, 17:24, muudetud 3 korda kokku.
-
No aga minu meelest on ju kõigil mootorratturitel huvitav lugeda näiteks arutelusi, et mis bensiin rollerile kõige paremini tõmmet annab ja kus need piirajad siis ikkagi peidus on. Tänu sellele sain teada, et parim bensiin on Statoili 98, sest seda tehakse Norras ja ta ei lõhna ka nii halvasti kui teiste firmade 98 (95 st ei tasu üldse rääkidagi, see haiseb nagu lehmapiss ja rikub mootori kohe ära)
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Triip kirjutas:No aga minu meelest on ju kõigil mootorratturitel huvitav lugeda näiteks arutelusi, et mis bensiin rollerile kõige paremini tõmmet annab ja kus need piirajad siis ikkagi peidus on. Tänu sellele sain teada, et parim bensiin on Statoili 98, sest seda tehakse Norras ja ta ei lõhna ka nii halvasti kui teiste firmade 98 (95 st ei tasu üldse rääkidagi, see haiseb nagu lehmapiss ja rikub mootori kohe ära)
oi jessukene...issand sa näed ja ei mürista!
alex@hästisuurehuvigaloebrolleribensiinist
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
Teema algataja
Tuleb ka tunnistada selle poolt, et olen leidnud ennast viimasel ajal kirumast samal teemal. Asi iseenesest on ju arusaadav kuna rolleritega sõidavad ilmselt nooremapoolsed esindajad, aga nende seas on suhtlus, eriti virtuaalne vägagi levinud, siis ka nende poste on valdav enamus.
Võib vist lausa öelda, et rolumehed on vallutanud motomeeste foorumi:)
Mitte et ma tahaks kuidagi halvustada rolumehi(kõik me oleme kunagi alustanud ...), aga nii edasi filosofeerides võiks ju ka lihtsalt ratturite või rulavendade eraldi osakonna siia teha..ja siis avastada üks päev, et mototeemalisi teateid on juba alla 10% postitustest ja siis juba kustutad selle shortcuti oma desktopist üldse ära:( Ei tahaks, et nii juhtuks ju...
Võib vist lausa öelda, et rolumehed on vallutanud motomeeste foorumi:)
Mitte et ma tahaks kuidagi halvustada rolumehi(kõik me oleme kunagi alustanud ...), aga nii edasi filosofeerides võiks ju ka lihtsalt ratturite või rulavendade eraldi osakonna siia teha..ja siis avastada üks päev, et mototeemalisi teateid on juba alla 10% postitustest ja siis juba kustutad selle shortcuti oma desktopist üldse ära:( Ei tahaks, et nii juhtuks ju...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kõigist võivad mehed saada.
Mis te sõimate võrrivendi, neist võivad veel mehed-naised saada. mina kui suurtemate ´´võrride´´ esindaja võiks teid enamust võrrivendadeks tembeldada, aga ma ei tee seda. Igaühele tema võimaluste kohaselt. Või arvate, et enamus võrrivendi ei tahaks Harley lenksus istudda. 

-
Teema algataja
Re: Kõigist võivad mehed saada.
Keegi ei sõima kedagi. Lihtsalt rollerite foorumis on tohutult teemasid ala "Mul on üks hästi loll küsimus", "Keeway Focus", Yamaha Aerox", mõni teema küsimus on püstitatud nii suure hulga vigadega, et ei ole võimalik aru saada, mis teemaks üldse on. Kuna rolleriomanikud on suuremalt jaolt nooremad inimesed, siis sünnib neid teemasid eriti palju, võiks ju olla võimalus inimestel keda need teemad ei huvita need lihtsalt välja filtreerida.paksmulk kirjutas:Mis te sõimate võrrivendi, neist võivad veel mehed-naised saada. mina kui suurtemate ´´võrride´´ esindaja võiks teid enamust võrrivendadeks tembeldada, aga ma ei tee seda. Igaühele tema võimaluste kohaselt. Või arvate, et enamus võrrivendi ei tahaks Harley lenksus istudda.
Stark Varg EX
Ee, no kuidas siis selle idee teostamisega oleks? Rolleritattide jurast on tõesti siiber, alati, kui uusi postitusi tahad vaadata, pead Aeroxi ja lennukibensiiniteemadevahelt midagi lugemistväärivat otsima.
Lugesin mõnda viimast postitust ja jäi silma lause: ma ei viitsi neid rolleri teemasid lugeda. Keegi ei sunni seda, et sa peaks neid lugema ja kui näitab, et need postitused lugemata, siis eira. See, et sina ei viitsi teatud postitusi lugeda ei tähenda et peaks kohe alafoorumi kustutama. Ise lähen kah tsikli peale üle kohe ja vb ei loe enam nii palju seda foorumit, aga see lause kes iganes selle ütles oli väheke nõme! Kuigi eraldi nupp võiks olemas olla, sest tükki ei võtaks see kellegilt. Pigem kui see nupp ´´koos´´ on siis tekib probleeme mõnede arust.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
no tegin proovi, vajutasin nupule "viimase 48h teemad" - sama moodi eraldi tulpades kõik teemad. alguses tsikli , siis turu ja lõpuks rolleri teemad.Siller kirjutas:Arvatavasti probleem seisneb neil selles et nad pole äkki mitu päeva foorumit lugenud ja siis on see jama asi et avalehel ei pruugi olla neid vanasid teemasid.
ei mõista, mis täpselt mehi häirib

Ju nad nad mõtlevad veel vanemaid teemasid. Tegelt see natuke ebamugav siiski kuna kui sa paned sealt selle 48h tagasi postitaud siis ki sa sinna teemasse postitad siis ikkagi kui sa postitad ja paned backi siis ikkagi pead uuesti klikkama sinna 48h tundi tagasi ja uuesti vaatama, kus pooleli jäi.
Aga minu arvamus on siiski selline et pole sellist asja vaja.
Aga minu arvamus on siiski selline et pole sellist asja vaja.
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.