NUPP "Vaata vahepeal postitatud teateid"

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kas teha eraldi nupp "Vaata vahepeal postitatud teateid" rolleri alamfoorumile?

Jah
65
74%
EI
23
26%

Hääli kokku: 88

Teema algataja
Motomart

NUPP "Vaata vahepeal postitatud teateid"

Lugemata postitus Postitas Motomart »

Login foorumisse sisse, vajutan nuppu ja mida ma näen... 10 teemast 9 asuvad rollerite alafoorumis. No offense, aga isiklikult ei ole mitte mingit huvi lugeda teemasid ala kuidas eemaldada rolleri piirajat, kui hea tõmme on sellel rolleril, rolleri tuuning jne.

Ehk siis ettepanek oleks filter kust saab igaüks oma profiilis valida, millistele alafoorumitele see nupp kehtib/ei kehti.

Kui keegi teine selle järgi vajadust ei tunne, siis teema prükkarisse, kui aga veel huvilisi võiks asja arutleda.
Viimati muutis Motomart, 03 Sept 2005, 17:24, muudetud 3 korda kokku.
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

rolleritel võiks olla eraldi foorum, nt. roller.biker.ee. ja siis võiks olla nii, et rolleri foorumi viimased postitused ei kajastuks esilehel.
Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

ma oleks igati sellise filtri poolt, 9-l juhul 10st ei loe ma niikuinii rolleri teemat ja sellel 1-l juhul võin ma sinna ka eraldi otsima minna

Triip
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Triip »

No aga minu meelest on ju kõigil mootorratturitel huvitav lugeda näiteks arutelusi, et mis bensiin rollerile kõige paremini tõmmet annab ja kus need piirajad siis ikkagi peidus on. Tänu sellele sain teada, et parim bensiin on Statoili 98, sest seda tehakse Norras ja ta ei lõhna ka nii halvasti kui teiste firmade 98 (95 st ei tasu üldse rääkidagi, see haiseb nagu lehmapiss ja rikub mootori kohe ära)
Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

Triip kirjutas:
No aga minu meelest on ju kõigil mootorratturitel huvitav lugeda näiteks arutelusi, et mis bensiin rollerile kõige paremini tõmmet annab ja kus need piirajad siis ikkagi peidus on. Tänu sellele sain teada, et parim bensiin on Statoili 98, sest seda tehakse Norras ja ta ei lõhna ka nii halvasti kui teiste firmade 98 (95 st ei tasu üldse rääkidagi, see haiseb nagu lehmapiss ja rikub mootori kohe ära)

oi jessukene...issand sa näed ja ei mürista!

alex@hästisuurehuvigaloebrolleribensiinist
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

no kas Sa ei märganud eelkõneleja jutus sarkasmi?
Õigekirjaoskus massidesse!

Teema algataja
sancho

Lugemata postitus Postitas sancho »

Tuleb ka tunnistada selle poolt, et olen leidnud ennast viimasel ajal kirumast samal teemal. Asi iseenesest on ju arusaadav kuna rolleritega sõidavad ilmselt nooremapoolsed esindajad, aga nende seas on suhtlus, eriti virtuaalne vägagi levinud, siis ka nende poste on valdav enamus.
Võib vist lausa öelda, et rolumehed on vallutanud motomeeste foorumi:)
Mitte et ma tahaks kuidagi halvustada rolumehi(kõik me oleme kunagi alustanud ...), aga nii edasi filosofeerides võiks ju ka lihtsalt ratturite või rulavendade eraldi osakonna siia teha..ja siis avastada üks päev, et mototeemalisi teateid on juba alla 10% postitustest ja siis juba kustutad selle shortcuti oma desktopist üldse ära:( Ei tahaks, et nii juhtuks ju...

Teema algataja
Motomart

Jälle vajutades nuppu on esimesed 5 teemat rollerifoorumis ja edasi üleühe seal. Teeks äkki ühe nupu juurde, et on eraldi "vaata vahepeal postitatud teateid" ja "vaata vahepeal rolleri foorumi postitatud teateid" võ midagi sellist.

Motomart

Teema algataja
heinar16

Lugemata postitus Postitas heinar16 »

Rollerid võiks kuidagi eraldada küll.

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Võiks jh rollerid eraldada, seal need aeroxi teemad viskavad juba üle :twisted:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

R1s7o kirjutas:
Võiks jh rollerid eraldada, seal need aeroxi teemad viskavad juba üle :twisted:
minuteada on sul ka roller? miks sa siis "omade" poolt ei ole :P
Kasutaja avatar

Unlegal

Lugemata postitus Postitas Unlegal »

ise pooldaks ka seda asja, mina kui rohkem lugeja st. eriti sõna ma niikuinii ei võtta, meeldib lugeda ikka mootorataste kohta mitte rollerite :ner:

Teema algataja
sancho

Lugemata postitus Postitas sancho »

huvitav kas mõni mode või sys ka asja viitsiks kommenteerida...
et kas on võimalik teha või pole mõtet või mida iganes...

Teema algataja
Motomart

Lisasin küsitluse, võiks ju selle asja ära teha, sest tõesti tüütud on need rolleri teemad.....
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Küsitlusele vastamine ei ole küll eriti aktiivne, aga on näha, et enamik mootorratta huvlised ei soovi lugeda kõiki võrri teemasid. Nii et võiks ju teha nupu, mis muudab elu mugavamaks :)
Stark Varg EX

Teema algataja
paksmulk

Kõigist võivad mehed saada.

Lugemata postitus Postitas paksmulk »

Mis te sõimate võrrivendi, neist võivad veel mehed-naised saada. mina kui suurtemate ´´võrride´´ esindaja võiks teid enamust võrrivendadeks tembeldada, aga ma ei tee seda. Igaühele tema võimaluste kohaselt. Või arvate, et enamus võrrivendi ei tahaks Harley lenksus istudda. :lol:

Teema algataja
paksmulk

Motomart.

Lugemata postitus Postitas paksmulk »

Pean sinuga nõustuma. Tundub, nagu tõsisemad tegijad ei tunne foorumite vastu huvi!?!?!? :(
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Re: Kõigist võivad mehed saada.

Lugemata postitus Postitas Tihver »

paksmulk kirjutas:
Mis te sõimate võrrivendi, neist võivad veel mehed-naised saada. mina kui suurtemate ´´võrride´´ esindaja võiks teid enamust võrrivendadeks tembeldada, aga ma ei tee seda. Igaühele tema võimaluste kohaselt. Või arvate, et enamus võrrivendi ei tahaks Harley lenksus istudda. :lol:
Keegi ei sõima kedagi. Lihtsalt rollerite foorumis on tohutult teemasid ala "Mul on üks hästi loll küsimus", "Keeway Focus", Yamaha Aerox", mõni teema küsimus on püstitatud nii suure hulga vigadega, et ei ole võimalik aru saada, mis teemaks üldse on. Kuna rolleriomanikud on suuremalt jaolt nooremad inimesed, siis sünnib neid teemasid eriti palju, võiks ju olla võimalus inimestel keda need teemad ei huvita need lihtsalt välja filtreerida.
Stark Varg EX

Triip
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Triip »

Ee, no kuidas siis selle idee teostamisega oleks? Rolleritattide jurast on tõesti siiber, alati, kui uusi postitusi tahad vaadata, pead Aeroxi ja lennukibensiiniteemadevahelt midagi lugemistväärivat otsima.
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Olen ka hetkel rollumees aga pooldan nupu tegemist, sest on plaan endale varsti mingi enduro soetada j siis oleks hea kui juba enne nupp olemas. Siis ei ole vaja pärast selle pärast muretseda.

Teema algataja
heinar16

Lugemata postitus Postitas heinar16 »

Kergitaks teemat, nii kangesti tahaks loobuda rollerite teemadest.
Kasutaja avatar

tempo

Lugemata postitus Postitas tempo »

kahekäega poolt,kuna ma ikka rohkem lugeja,siis lihtsalt ei viitsi neid rollerite teemasid lugeda,kergelt juba kõrini :!: :x
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

ma ei saa aru - kui te lähete avalehele ei sunni ju miski teid rolleriteemasid lugema, on ju eraldi tulbad?

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Arvatavasti probleem seisneb neil selles et nad pole äkki mitu päeva foorumit lugenud ja siis on see jama asi et avalehel ei pruugi olla neid vanasid teemasid.

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Lugesin mõnda viimast postitust ja jäi silma lause: ma ei viitsi neid rolleri teemasid lugeda. Keegi ei sunni seda, et sa peaks neid lugema ja kui näitab, et need postitused lugemata, siis eira. See, et sina ei viitsi teatud postitusi lugeda ei tähenda et peaks kohe alafoorumi kustutama. Ise lähen kah tsikli peale üle kohe ja vb ei loe enam nii palju seda foorumit, aga see lause kes iganes selle ütles oli väheke nõme! Kuigi eraldi nupp võiks olemas olla, sest tükki ei võtaks see kellegilt. Pigem kui see nupp ´´koos´´ on siis tekib probleeme mõnede arust.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Siller kirjutas:
Arvatavasti probleem seisneb neil selles et nad pole äkki mitu päeva foorumit lugenud ja siis on see jama asi et avalehel ei pruugi olla neid vanasid teemasid.
no tegin proovi, vajutasin nupule "viimase 48h teemad" - sama moodi eraldi tulpades kõik teemad. alguses tsikli , siis turu ja lõpuks rolleri teemad.

ei mõista, mis täpselt mehi häirib :?

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Ju nad nad mõtlevad veel vanemaid teemasid. Tegelt see natuke ebamugav siiski kuna kui sa paned sealt selle 48h tagasi postitaud siis ki sa sinna teemasse postitad siis ikkagi kui sa postitad ja paned backi siis ikkagi pead uuesti klikkama sinna 48h tundi tagasi ja uuesti vaatama, kus pooleli jäi.
Aga minu arvamus on siiski selline et pole sellist asja vaja.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

kui mõnda aega pole lehel käinud võib ju otse minna foorumi lehele ja teemade kaupa ette võtta lugemist. kuskilt otsast ei jookse rolleriteema segama.

võib-olla ma ei saa ikka täpselt aru.
Kasutaja avatar

rallypoiss

Lugemata postitus Postitas rallypoiss »

ei mõista, mis täpselt mehi häirib :?[/quote]

Mehi häirib see ,et on olemas selline asi nagu rollerifoorum ja möned rollerimehed vahel harva postitavad möne "laheda" postituse ka tsiklifoorumisse.
Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cool200 »

to :tempo
kes krt käsib sul lugeda rolleriteemat,
need ei sega ju kedagi--ole vakka! :twisted:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”