Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Ma olen Oruxit ainult pealiskaudselt uurinud, selle endale selgeks tegemine võtab natuke aega - loogika on hoopis treine, kui ülejäänud naviprogedel - pole päris nii, et hüppad pea ees vette ja hakkad ujuma.
Ma olen sinuga nõus, Garmini ainuke tõsiseltvõetav eelis täna on töökindlus - mul puudub vähimgi arusaam, mis juhtub, kui ma kolm päeva telefon-gpsiga paduvihmas maadlen või kaheks nädalaks kõrbesse lähen. Samas vastab Ulefon Armor X US-MIL-STD-810 nõuetele, mis tähendab seda, et see pole sul suvaline odavtelefon vaid kannatab ikka kõva väärkasutust.
Aga tegelikult tahtsin küsida, et kas Garmin või mõni su naviäppidest on võimeline näiteks TETi GPXi baasil Turn By Turn häälkäsklusi ka andma? Mulle ükskord tundus, nagu ma oleks suutnud Osmandis sellise lahenduse käima panna - aga hekel enam ei oska ja kahtlen juba, et kas ma nägin seda unes...
Sa ei näinud seda unes. See võimalus on olemas aga pole päris 100% hea ja mõnus ning selle ülesleidmine menüüderägastikust on tõsine töövõit. Mina hetkele i suutnud leida. Kui sa leiad siis ära mingil juhul eestikeelset juhendamist võta - see on tõsiselt hull katsumus.
Ise kasutan ka RAMi X-gripi ja pean ütlema, et ta on oma suhteliselt head hinda väga-väga väärt. Aga arenguruumi on (mul on muuseas alati kummiga äärtest turvatud ja saan laadida ning kunagi pole midagi lahti lagunenud).
Ma pole X-gripiga rahul, saaks kõvasti premini. Näiteks on RAM'il olemas Universal Spring Loaded Cell Phone Holder-Cradle. Sinna saab telefoni sisse ühe käega ja kumme pole vaja kinnitada. Paraku on ta selle telefoni jaoks väike ja suuremaid ei toodeta. Perfect squeeze on hea, töötab samamoodi ühe käega.
Sõidu ajal ma seda probleemi ei usu tekkivat, seistes vägagi tõenäoline. Ma jätsin testiks telefoni tuulevaikses kohas seisval tsiklil lauspäikese kätte. Poole tunniga sain hoiatuse ette.
Kõige õhem, mis ma leidnud olen on 3.6mm koos korpusega, see kannatab vabalt X-gripile paigaldamist ilma modifikatsioonideta.
https://www.aliexpress.com/item/32909086036.html
jah, ma kogesin ka seda, et lööb juhtme küljest aga arvestades akut siis see pole küsimus. Ka sellega, et aja jooksul see magnetjuhe väsib olen arvestanud - kotis on kaks tükki varuks kaasas.
Kui jaksu ja viitsimist on siis proovin talvel jooksul välja mõelda mingi 3D prinditava aluse, millega õnnestuks asju natuke paremini sättida, äkki mahutaks sinna isegi induktsioonlaadija ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.