KTM 350 Rally

Kasutaja avatar

Teema algataja
Jesper
Tänanud: 249 korda
Tänatud: 611 korda

Re: KTM 350 Rally

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Torkaks selle otsatu läbu vahele törtsu tsiklijuttu kah.

Vahepeal on jälle palju pori harkide vahelt läbi voolanud, aga kuna koguaeg on sõiduilm, siis ratta arendamine on natuke tahaplaanile jäänud. Nutiteema lõpetuseks sai roadbooki rakendus ära viimistletud ja Play Storesse üles, kel huvi, siis alla laadida saab siit: https://play.google.com/store/apps/deta ... .eroadbook ja pistsin demoeesmärgil ühe oma roadbooki ka üles - ma ei tea, kas see sõita ka kannatab, aga ehk annab mingi ettekujutuse, et mismoodi see värk käib.

Aga kuna võidusõit käib ikka paberil, siis tellisin natuke kola ning üllatuslikul kombel saabus see Portugalist kahe päevaga :shock:. See Hiina vidinatega jändamine tuimestab ikka inimese ära, et tegelikult ei peagi igat asja 2 kuud ootama :wack:

DSC_0269.jpg

Seejärel läks kiireks näputööks, kuna sellist printerit mul pole, mis pika rulli korraga valmis trükkida suudaks, siis tuleb kõik lehed ükshaaval kokku kleepida. Tänaseks olen ma selles juba natuke osavam kui alguses, aga üsna tüütu nokkimine on ikka.

DSC_0271.jpg
DSC_0278.jpg
DSC_0280.jpg
DSC_0281.jpg

Roadbooki hoidja ja tripmeetri lenksule kinnitamiseks valmistatud "rallitorn" on küll ilmselt kõige laisem variant, mis maailmas üldse olemas on, aga seegi võttis kolm parajat õhtut. Muidu välismaal entusiastid konstrueerivad sama funktsiooni täitmiseks ikka oma paar-kolm suurusjärku keerulisemaid asju, anoh ma üritan lähtuda põhimõttest, et mida vähem igasugu kulinaid tsikli küljes ripub, seda töökindlam see kõik on.

DSC_0285.jpg

Juhtmestiku ära paigutamine oli paras nuputamine, toitejuhtmed sai lühemaks teha, aga lenksulülitite kaablitega pole midagi teha, mõlemas otsas on vulkaniseeritud pistikud. Jäi enam-vähem, aga ilmselt ma teen selle veel korra ümber, ainult enne on vaja välismaalt natuke head-paremat elektrikola tellida :)

DSC_0293.jpg
DSC_0290.jpg

Selline ta siis lõpuks sai. Proovirullimine toimub lähiajal :)

DSC_0292.jpg

Noh, ja võimalik, et kõige tähtsama asjana sai kuskil vahepeal ka Hellasele nimi kirja pandud. Klassiks Malle Moto, sest see on ainus, kuhu ma kvalifitseerun - teistes klassides sõidavad ikka ilusad ja targad inimesed...

DSC_0270.jpg

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”