Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Piipz kirjutas: ↑18 Mär 2020, 13:22urmas66 - suurem osa OLED telekatest on 4K, ajad äkki LED UHD-ga segamini? OLED on ikka plasmale väga lähedal, mis kontrasti puutub.
matm - odavama otsa OLED on ikka paremjällegi, kui sulle antakse kaks paberit kätte, oled vs qled telekas, siis võid tünga saada, oma silm on kuningas.
Ma täitsa kursis,et mis on mis,aga tuttval on mingin odavama otsa a´1000-1200€ OLED ,mis küll on igati vingete numbritega,kuid minu silmale on see pilt ikka kehv. Kallimad on kindlasti head,olen poes vaadanud ja ka seal on vahe nähtav. Sõber ostis pika valimise peale omale peale 60" Sony plasma telekat , Samsungi QLED teleka hinnaklass sinna 1500-1700 kanti. No on peaagu sama hea kui plasma oli. Kui ostad 2000+ OLED või QLED,siis on neil mõlemal pildid head,aga OLED-si musta olemasolu ei korva alati erksust,mis on QLED-l ehk uus tehnoloogia on heas,kui tegemist tipp mudliga ja odavamad pole nii väga head. Mul on ka 55" Samsungi plasma ja õnneks veel töötab. Mul on üle õhu Elisa ja sellel OLED teleka tegelasel ka ja minu teleka pilt on ikka palju parem.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.