Savipoti-Tobi Wild Star 1600
-
Teema algataja - Postitusi: 50
- Tänatud: 6 korda
Re: Savipoti-Tobi Wild Star 1600
Lihtsam oli osta 5 sendi eest uus kruvi kui hakata vana õngitsema. Panin Nüüd mõlemale kruvile loctite ka ehk on nüüd "igavene".
Tead tilulilu all ma mõtlesin sellised plastikust pealuid, mis nägid välja kui lapsemänguasjad ja mida oli topitud igale poole alustades spidoümbrise kroomist, lõpetades tagakotiga ja sinna vahele jäid lenksu otsad, numbrialus jne jne jne. Need kakkusin kõik maha ja viskasin prügikasti. Aga ühed asjad jäävad küll üle, mis on täiesti alles ja saadaval....sadulakotid, mis on universaalsed tagasadula alt läbi ja koos mingite raamidega. Üritan neist pildid teha kui on huvi.
Läbisõit on km ja sipdo näitab ka km, mitte aiateibaid ehk miile. Eestis on ta regatud 10.06.2014 läbisõiduga 20110km ja 5 aastaga on enne minu kätte jõudmist sinna otsa sõidetud 8000km (maanteameti andmed ülevaatustelt). Ajaloo kohta enne eestit ma ei tea mitte midagi, vin-i googeldus ei andnud USA avariiliste oktsjonite linke nagu enamus rataste puhul, mis eestis müügil ja millel miilides spido peal. Aga kindel ei saa olla, et enne Eestisse jõudmist oli tal selline ajalugu ja spido on vahetatud, millest ka väike läbisõit ja selline tehniline seisund.
Ühesõnaga mina hetkel veel ostu ei kahetse kuigi oleks võinud lähtuda vanasõnast "Tark ei torma". Aga olin juba üprist pikalt nö. "Tilka näppinud" ja 4k eest ei olegi võimalik leida perfektses seisus nii vana ratast. Selle aasta eesmärk on viia ta originaal konditsiooni ehk vahetada välja või asendada pudinad, mis ajapikku on kas lõhutud, kadunud või lihtsalt katki ja siis sõita, sõita ja veel kord sõita. Selle aasta aprilli kilometraas on juba 1000km, mis sa ikka coronaga kodus passid....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.