Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Teema algataja
Savipoti-Tobi
Tänatud: 6 korda

Re: Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Lugemata postitus Postitas Savipoti-Tobi »

Nii. Saksamaalt jõudis starteri remondikomplekt Made in China....

IMG_20200519_175935.jpg

õik mis pildil oli komplektis. Üht teist oli ka ülearu, mida polekski saanud kasutada antud starteri juures ja üht teist oli nii kehva kvaliteediga (nagu oringid), et ausalt öeldes poleks ka külge pannud.

IMG_20200519_190252.jpg

Põhimõtteliselt vahetasin välja ainult simmeri, sest nagu pildilt näha võib olid harjad kõik tip top korras ja praktiliselt kulumata. Sama olid kõige muuga nagu laager ja taga kaanes olev puks. Simmeri vahetus võttis aega koos starteri maha kruvimisega ja tagasi panekuga nii 20 minti maks.
Küll aga võiks öelda, et need mõõdud, mis mulle öeldi töökojast ja mille taha jäi ka simmeri otsimine ei vastanud tõele aga las ta jääda. Mul on nüüd 25 eurine simmer, mida oleks saanud laagripoest maks 3 euriga.

IMG_20200519_184111.jpg

Pilt on vähe udune, nihikuga ei mõõtnud aga peal on kirjas mõõdud 14/24/6 mille asemel mulle öeldi 13/24/5 ning ruumi ei olevat paksema jaoks. Reaalsuses oleks saanud ka paar mille paksema panna kui remondi komplektis olnud kirjade järgi 6mm.
Selle eest aga võin nüüd pakkuda siinsetele kodanikele tutikaid starteri harjaseid, laagreid ja pukse kui kellelgi peaks huvi olema andke teada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”