Turist T200 1972+ Bad Boy X
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Turist T200 1972+ Bad Boy X
See tõmbits on jah geneka maha võtmiseks. Seal on see rootor ja harjad üldse üks probleem ehk see kollektor kuhu harjad vastu käivad kogus grafiidi tolmu sinna lamellide vahele ja lühistas nii ennast ise ära. Seda sai mitu korda puhastatud mingi plastist tehtud kaabitsaga. Laadimise puudumine võib olla sellega seotud,aga enne võta relee kaas maha ja proovi lihtsalt näpuga kontakte kokku panna,et kas geneaks voolu teeb või on viga juba seal. Kui laadimine tekib,siis esialhu ainult relee peetis. Seal relees kolm klemmi,aga milline neist mida tegi enam ei mäleta. Aga kui sul raamat olemas,siis sealt saab ju selgust.samas see genekas lahti teha pole üldse liigne töö,sest harjad jäävad seal kinni üsna kergelt kui mustust palju. selle ehitus on selline,et sealt ei saa mingeid kulumis jääke välja tulla. Kui starter ka hästi ei vedanud,siis kahtlustan harjasid. Seal on vist nii,et kaks harja on genekas ja kaks harja sarter.
Ma siin ajan praegu omale uue komplektse geneka-starteri teemat Ukrainast või venest. Sest ma tean,et see on ka mul kulunud. Venes leidsin umbes 150€ kanti selle ja Ukrainas oli suts üle 200€. Keti korpust ja kumme ei ole seal ka, vähemalt netist ,uusi siiani leidnud. Muraveile on kõike saada,aga Turistile-Tulitsale mitte midagi. Praegu kaalungi,et kas äkki üldse kett avatuks teha ja Scottoiler peale. Ühe kasutatud, uuema plastik korpusega, komplekti leidsin,aga see on müügis Siberis. Jääb suts kaugeks ![]()
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.