Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Teema algataja
Savipoti-Tobi
Tänatud: 6 korda

Re: Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Lugemata postitus Postitas Savipoti-Tobi »

Sumpa poolne kohver on vanast ajast juba tiba deformeerunud kuumaga. Sain aru, et vanal omanikul olid kohvrid kasutusel alguses ilma raamita ja said kuuma. Piltidelt ka näha:

IMG_20200528_142605.jpg
IMG_20200528_142613.jpg
IMG_20200528_142634.jpg

Üpris "tummiselt" jäid sellise kinnitusega. Kindlasti ei hakka tuule käes löpendama ka ilmselt lubatust kiiremini sõites.....Igapäev küljest ei kaku, nii et las olla. Kui tuleb mõni pikem reis ja vaja asju iga õhtu ööbimiskohta vedada ratta pealt, eks siis mõtleb mingi kott kotis süsteemi, et tõstad välja ja sadulakott jääbki ratta külge.

Kuu alguses plaan netist jälle igast pudinaid tellida ratta külge ja ratta tarvis. Näiteks pole mul mitte mingit võimalust kontrollida veorihma pingsust, et see vastaks manualis soovitatule.
https://www.amazon.com/Tensioner-Tensio ... B009YEYLKS
Asju mida vaja oleks on nii palju aga kõike korraga ei jõua. Iga kuu natuke...

Üks väike asi ka, millega pole suutnud harjuda. Nagu rääkisin, siis kõik eelnevad rattad olnud eranditult bike tüüpi. Ma ei tea kas ma olen harjunud rohkem kallutama või käivadki sellel rattal jalarauad üli lihtsalt vasta maad? Esimene kord ehmatas ära natuke, sest omast arust kallutasin väga vähe. Rehvi vaadata, siis oleks nagu ruumi veel...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”