K: Lenks kõrgemale ja sellega kaasnev kasjak
- 

urmas66
 - Toetajaliige
 - Tsikkel: Yamaha TDM 850
 - Tänanud: 2011 korda
 - Tänatud: 598 korda

Re: K: Lenks kõrgemale ja sellega kaasnev kasjak
vanalendur kirjutas: ↑04 Mär 2021, 22:26Nozzu kirjutas: ↑04 Mär 2021, 18:15Mhmh, see Renthali lenksu teema käis jah mitmest foorumist kus raiserite üle diskuteeriti, alternatiivina läbi. A mulle tundub lenksu vahetus veel suurem tehniline väljakutse. Lisaks uutele voolikutele tuleb siis ju ka heeblid ja rutskad ja silindrid ümber visata.
Ja nagu ma aru olen saanud siis eeldab see ka mingite aukude õigesse kohta puurimist, et saaks silindrid kinni keerata ja muu selline teema.
Laiem lenksu oleks muidugi lahe, jääks ruumi ka käekaitsmetele mida mul tuulekaitseks vaja on. Praegu normaalsed ei mahu. Tellisin mingid kolme eurosed, heebli kinnituse külge käivad labad. Proovimiseks.Silindrite jaoks aku pole vaja. Need keera kinni mis asendis endale meeldib. Ainuke mis arvatavasti lenksu sisse auku vajab on gaasirutska kinnitus aga see pole miski raketiteadus. On ka neid nähtud ilma mõnel rattal. Ducati oma pole lammutanud.
Minu rattal oli vaja auke teha otsaraskuste kinnitamiseks 4tk, lülitite kinnitamiseks kumalegi poole 1tk ja gaasirutskale ka 1tk. Parempoolse lüliti ja rutska augud olid väga lähestikku ja suht täpselt tuli neid paika sättida. Siduri ja piduri jaoks pole auke vaja teha. Kuna uus lenks oli natuke laiem ja vähe teise geomeetriaga, siis vana pealt aukude jaoks malli võtta ei otse saanud, lülitud oleks valesse asendisse jäänud ning gaasirutska samuti.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
				Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
				Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
				Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.